CemreLina Mavi_ 17 18 den önce net ve kesin ögrenemezsin canım cinsiyet söyleseler bile yine beklemen lazım alışveriş için vs. Çünkü 17 den sonra kesin netleşiyor
Mavi_ CemreLina Zaten detaylı ultrason dan sonra alışverişe başlarım ama bizimkisi de merak işte bakalim Allah’ın verdiği kabulumuz fark etmiyor ama insan erken öğrenmek istiyor 🤭🥰
Koi Mavi_ canım deneyimli değilim ama maşallah bebek takla atmış gibi sanki pipi gibi bir şey gördüm ben erkek diyorum😊
Mavi_ Koi Walla bana da öyle geldi canım dedim acaba ben mi yanlış görüyorum ama aynı şeyi sende gördün bebek baş aşağı durduğu için ayakları yukarıda idi evet 🤣
CemreLina Mavi_ öyle tabi canım biz anneler merak ediyoruz ben cinsiyeti öğrenmeden önce 2 takım almıştım dayanamayıp 🤭
Koi Mavi_ bu işi öğreniyorum demek bak🤣 inşallah sağlıklı bir bebişin olur bana oyle geldi bakalım tutacak mı😊
Boncugummmm Bzde16 haftalgz szde karnınız alt kısmı agrıyor mu kzlar sanki bebe kasılıyor gbi arada canımı acıtyor idrar yolu enfeksyonu cıktı bu yuzden olablrmi bu
mhtpmhtp Mavi_ ben 14.haftamda kız olduğunu öğrenmiştim ama daha sonraki kontrolde net söylicem demişti 16.haftamda kesin kız dedi detaylı ultrasonda da kesinlikle kız dedi doktor
Mavi_ Seda_krmnli42 Tek benzeten ben değilmişim sağol canım 🥰 sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallah 🤲