minikumutlar Kubra_K aminnn inşallah gün bekleyenler sırasında bende varım 🙏🙏Allahın izniyle hamileyimdir inşallah canım
portakalcicegii designermom benim ilk gebeliğim bundan daha silik cıkmıştı. Hatta saatler sonra böyle koyu bile değildi 🧡 hamilesin bence sonucu sabırsızlıkla bende bekliyorum 🙏🧡🧡
designermom Papatya-Kokusu yarın sabah çıkacak canım çatliyoeum sağlık ocağına gittim sabah yarın çıkar dedi hic öyle olduğunu bilmiyodum
Klc-ravza designermom bneimde böyle idi şuan 28 haftaligiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaderturan designermom benimde aynı bu şekildeydi şuan 5 haftalık geçen hafta öğrendim bende hamilesiniz çok yeni olduğu için belli olmuyor testte😊
designermom Nurays95 ay valla ben de beklememek Diyordum da ya çıkmazsa ya kötü olursam diye kendimi sakin tutmaya çalışıyorum canım hep
minipanda designermom aslında şuan cıkmıstır banknotun nosu varsa bakabilirsiniz bulundugunuz ilin sağlık ocagı laboratuvar sonuçları sayfasından banada yarın demişlerdi aynı gün cıktı
Kaderturan designermom memnun oldummm Allah biran önce sağ Salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip Etsin 🥰🌼
Papatya-Kokusu designermom Var gibi geldi bana bu kadar koyu cıkmaz cunku yoksa eğer hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberler yazın bizede 😊
designermom qokceyy ben pek sağlık ocağına gitmemiştim Kan vermek için hatta ilk kez gittim kadın da test biriydi nasıl Ogrenicem dedim yarın gel Diyo e nabiza dusmuyo mu dedim Yok dedi hic demedi ki sistemden bakabilirsin ben de bilmiyordum yoksa alırdım
designermom minipanda canım Sordum kadına yarın gel dedi bi sistemi yok mu e nabiza düşmüyor mu dedim yok dedi
designermom elfmoom yaa seni hatırlıyorum 3 4 aylik falan hamilesin dimi😊 senin de cunku ne kadar uğraştığını hatırlıyorum burada canım darısı basıma 🥰