1 kilo 800 gram dedi
İri bebekler hakkında
Mnes-48 benim de 34 de 2900 dü yine fazla ben bide şeker yüklemesi de yaptırmadım 🙈
1 kilo 800 gram. Suyum normal. Hatta ultrasonu açar açmaz bebiş göbekli sanki biraz dedi 😂
dudininannesi maşallah kuzuma🧿
Şeker yükleme testi bende yaptırmadım canım. Bugün bebek haftasından büyük çıkınca açlık ve tokluk şekerini ölçtür mutlaka benimle paylaş dedi
dudininannesi cinsiyyeti ne?
dudininannesi şekerim herşeyim normal toplamda 10 kilo aldım bende 35 haftalığız 37+6 çıkıyor boyu ve kilosu doktorum güzel bakmışsın güzel beslenmiş dedi sadece doğuma kadar 4 ü geçerse sezeryanla alırız ya da biraz erken gelebilir dedi
Rabbim şifa versin canım içini ferah tut sağlıcakla bebeğinle birlikte evine dönersin Allahın izniyle ❤️
Kız 💕 seninki ?
Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım
Mnes-48 ay aynıyız 34+3 benimde 3 hafta önden gidiyo insülin kullanıyorum ama bizde babada annede iri ondanda olabilir dedi sadece karni biraz daha önden gidiyo onu şekere bağladı 38 de sezeryan günü verecek inşallah. Allah sağlıklı kucaklarimiza almayı nasip etsin hepimize 🙏🙏🙏
dudininannesi amin canım inşallah hepimize de 😌
dudininannesi benim kızımda öyleydi hamileyken ama şeker falan çıkmadı baktılar her şeye
dudininannesi benim de 29. Haftada 2 hafta önde gidiyordu şekerime bakıldı bir sorun görünmedi. Doktorum meyve ve ekmeği azaltmamı söylemişti. Şimdi 37 haftalığız hâlâ ilerde görünüyor bebiş kilo aldıkça nedense seviniyorum anne psikolojisi 😃
İnşallah şeker çıkmaz gerçekten çok tedirginim
Çaktırma bende memnunum tombiş olmasından 😋 ama yinede insan tedirgin oluyor. İlk bebeğimi kaybettiğim için en ufak bir farklılık beni korkutuyor
Merhaba hanımlar insülin kullananların açlık toklukları kaç çıkınca insüline başladınız ? Bende de gebelik şekeri varda
dudininannesi benimde bebegim 1hafta onden gidiyor bu normal durum seker yuklemeside yapildi hicbisey cikmadi korkmayin bisey olmaz banada bebegin iri dediler 36 haftaligiz 2950±100dediler
dudininannesi aynısı yaşandı oğlumda 2-3 hafta ilerideydi 32. Haftada suyu arttı perinatolojiye gittik diyetler şeker ölçüm cihazları derken suyu düzeldi ama kendisi hep iriydi iride doğdu zaten genetik bir durum bu ailenizde bebekler iriyse öyle devam ediyor. Normal doğum her açıdan imkansızdı sezeryan oldum hiç bir sıkıntım olmadı 3 saate ayaktaydım heleki şu spinal acısı diyorlar onu ben hissetmedim bile. Doğum bünye meselesi şeklinin önemi yok aynı anda benimle normal doğum yapan kadınlar ayağa kalkamadan ben eve döndüm sütümde geldi herseyimde geldi zaten doğum doğumdur sütle niye karışıyor onu hiç çözemedim 😅
dudininannesi Allah korusun yok yok güzel düşünün güzel olur inşallah