Beybisininannesi Asyaaa35 sorma bende istiyorum çıksın gözüksün hatta bir ötesini daha istiyorum hemeen cart diye doğursam keşke vahshshs 9ay pek uzun geldi😂
Asyaaa35 Buket_dadas kayınvalidem her gördüğünde daha karnın çıkmadımı diye soruyor bende şüpheye düştüm acaba sorun bendemi diye ama gayet normalmiş daha miniciğiz☺️
blueberyy00 Asyaaa35 evet ama dışarda salaş giyindigim.icin belli olmuyor çok evin içine giydiklerimde çok güzel duruyor gidip gelip bakıyorum aynaya seninde çıkar az kalmış gerçi birazda bunyeyle alakalı ama zayıfım biraz belki ondan erken çıkmıştır benimki
Asyaaa35 blueberyy00 bende kilolu değilim ama iç karın genişliği filan diyorlar belkide öyle birşeydir daha sonradan çıkar
Selin12- blueberyy00 ben ilk hamikekigjmi 48 kilo ile kalmıştım onun öğrendiğim kadarıyla kilo ile alakası yokmuş iç karın genişliği ile alakası varmış
blueberyy00 Selin12- hım olabilir o zaman bilemiyorum doğru oda var bende 56 ile kaldım ilk 3 ay 50 düştüm şu an 50 ile devam ediyorum bakalim
Selin12- blueberyy00 çıkar çıkar merak etmeyin şuan ben 23 haftalıgim çok zor hareket ediyor resmen göbekten aslında sadece 1 kilo aldım 57 ile hamile kaldım 47 ye düştüm şimdi 58 kilo yum