Beybisininannesi Asyaaa35 sorma bende istiyorum çıksın gözüksün hatta bir ötesini daha istiyorum hemeen cart diye doğursam keşke vahshshs 9ay pek uzun geldi😂
Asyaaa35 Beybisininannesi ayy ahahahahah vallahi bende öyleyim sanki zaman geçmiyor yaaa bi an önce geçsede doğursam diye😁😁😁
Hiram96 Asyaaa35 ilk gebeliğimde 7 aylıkken çıkmsti ikinci cocupa hamileyim 14 haftalıkken cıktı ilkinde dha gec cıkabliyo tabi
miranbeyinmothersi Asyaaa35 allah seni 11 haftada olsa olsa gaz çıkar 21 haftadayım kilolu olmama tağmen alt karnım dısında çıkmadı 😎
Asyaaa35 miranbeyinmothersi napalım insan sabırsızlanıyor 😁 ayrıca birşey sormak istiyorum canım soyadından dolayı mardinli misiniz?
Hiram96 Asyaaa35 9 aylıkkende inanmayanlar vardi otobüste hiç yer verilmedi😆kaynnama yer verildi o da bana yerini verdi ters ters bakti lar bana
Fasulyeninannesi1 ah ah ben zaten göbekliydim o yüzden hayatımda bir değişiklik olmadı koca göbeğim ile kaldığım yerden devam ettim :D:D
miranbeyinmothersi Asyaaa35 yok aşkım mardinli değilim eşimin soyadını soruyorsan budak ağrılı bende Erzurum 😎
Asyaaa35 miranbeyinmothersi evet canım benim eşimin soyadıda budak da acaba akraba çıkarmıyız diye sordum😁
hkrks 13 haftalığız alt karnım biraz belirginleşti bundan sonra büyür sanırım 🥰 ama o yapı meselesi canım