Kizlar dünden beri adet sancısı gibi gelip giden bacaklarıma vuran ama yormayan ağrılarım var
2 saattir de sırtım da sanki bıçak varmış da batıyor gibi bir ağrı var
Nişan su falan gelmedi
Sıcak suya girdim dinlendim geçmedi
En önemlisi bebeğimin hareketi acaip yavaş 38+3 günlüğüm

birmavihikayesi ne yapmam gerekiyor squat falan yapıyorum leğen bulursam suya oturcam hurma suyu içtim Meryem Ana otunu suya koyup dualarını ettim
    Doğum başlıyor olabilir mi
    Dakikası yok sancı çok az
    Sirtimin ağrısı çok keskin ve hiç hafiflemeyen gelip gitmeyen bir agri

birmavihikayesi bende bugün gelicek diye bakıyorum hayırlısıyla gelsinler inşAllah gerçekten yoruldum ekstra ot hurma vs yiyip içmiyorum ama hareket halindeyım fazlasıyla adet sancısı gıbı sancım çok

birmavihikayesi legene gerek yok kuzum bende ayni durumdayim bebisinin kuvetini cikar icini sicak su doldur otur ben suan kuvet icinde yaziyorum sabah nst gittim sancim cikmadi ama suan asiri adet sancim var

birmavihikayesi 38 oldum bugun gunlerdir 5 gundur tam hergun ayni saate asiri bir sancim oluyor bugun nst girdim cikmadi sancim simdi doktora gostermeye gidiyorum belki cati yapar

Zehra9616 yeni yeni o şekilde olmaya başladı ama hareketleri çok az normal mi sırt ağrısından duramıyorum
          İlk defa böyle bir ağrıyla karsilastim

Ceylanarsln bebeğin Asagida olduğunu siz anlıyor musunuz peki benim vajinaya çok baskı var bir kaç gündür o bebeğin baskisimi tuvaletim var gibi tuvalete gidiyorum birşey yok

birmavihikayesi canım çökme kalkma hareketleri yap beline ve sırtına masaj yaptır yanında biri varsa bebeğin hareketlerinin az olduğuna eminsen Git mutlaka

Ceylanarsln benim çocuğun kilosu 2800 boyu 52 cmdi geçen hafta gittiğim de kilosu çok düşük demişti doktor
                Bende sağlıklı olsun yeter demiştim

HavvaGuzey yanımda kimse yok eşimi bekliyorum
                  Squat yapıyorum sürekli topta hareketler yapıyorum
                  Birazdan gidip sıcak suya oturucsm
                  Bebeğim bir yerde toplanıp. Kalıyor sonra kendini gerip duruyor sabahtan beri bu şekilde yapıyor