SunaS tugce_avci68 özellikle bugün doktoruma bende sordum bunu 3 aya kadar önermiyoruz. Eğer düşük tehlikesi yoksa 3 aydan sonra öneriyoruz dedi
Harleyqueen SunaS 3 aya kadar ilişki önerilmiyo mu benım bu konular hakkında bılgım yokta henuz doktor da demedi
sabirsizanne1 Ben bugün 5. Haftaya girdim çok değişik huzur dolu tatmadığım bu duygu ve otomatik sahiplenme ve koruma içgüdüsü ☺️
sabirsizanne1 Elif0707 eğer 15 ise hamilesindir bende sabırsız davranıp adetten önce kan vermiştim ve 13 çıkmıştı şimdi günden güne artıyor maşşah 🥰 bide ultarasonda görseydim miniğimi
Leylaa__gulser21 Harleyqueen benimde öyle çok bildiğim yok ama düşük tehliken varsa ondan demiş olabilir bende 9 haftalık hamileyim sürekli doktor kontrolündeyim bana ilişki yasak demedi ama kişiden kişiye değişiyor bu
SunaS Harleyqueen benim doktorum öyledi söyledi 3 ay geçtikten sonra düşük riski olmazsa cinsel ilşki öneriyorum dedi.
SunaS Harleyqueen bebek tutunma aşamasında olduğu için tavsiye etmiyorlarmış 3 aya kadar ama tabi her doktorun fikri değişik olabilir düşük riskim yok benim şuan.
Leylaa__gulser21 sabirsizanne1 hiç gecikmedi ben evlendiğim gibi hamile kaldım hiç bilmiyordum hani yeni evlilerde enfeksiyon kapma riski çok var ben enfeksiyon için hasteneye gitim 14 çıkınca hiç bişey vermediler gebelik olabilir dediler sonra geldim eve 15 gün sonra tekrar gitim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
SunaS Leylaa__gulser21 tabi sen bilirsin ama bence tehlikeye atma kendini bir süre. Doktoruna danışmadan cinsel ilişki düşünme derim.
sabirsizanne1 Leylaa__gulser21 maşllah bende düğünden önce son adetimi oldum evlendiğimde yeni bitmişti hemen kalmışım bide baya sancılı geçrdi çok şükür 9 ay sancım olmayacak galiba 😄
M-naz90 Nazken 4 kasımda da ben son kontrole gidicem tüp bebek olduğu İçin dedi ki son kez bakıcam kendine başka doktor bakıcaksın artık dün kalp atışını gördük ama duyulmaz dedi ekranda atışını gösterdi :) bu kadar olur ama denk geliyoruz yine