Hediye19 5+2 ilk hamilelik çok heyecanlı birsey ya. Haftaya kalp atışını dinlicem insallah.Rabbim herkese böyle heyecanlar versin.
SunaS tugce_avci68 özellikle bugün doktoruma bende sordum bunu 3 aya kadar önermiyoruz. Eğer düşük tehlikesi yoksa 3 aydan sonra öneriyoruz dedi
mercimekveannesiiii tugce_avci68 ben salı günü doktor kontrolüne gittim 5 haftadayım sordum özellikle kanaman yoksa normal hayatına devam et dedi kanaman olması önemli olan yoksa bi sorun yok
Cicibiciiii HicrHicran82 bu cuma günün hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese dua edelim birbirimize Allah kun fe tekin derse herşey olur
slyyl8768- Merveonay Ben 6. Hafta da çok zor duydum doktor çok normal dedi şuan 8. Haftaya girmek üzereyim gayet iyi hiç moralini bozma
Esranur6316 Hiç hamile gibi hissetmiyorum 7+5 ne mide bulantisi ne agri ne bisi kalp atisinida dinledim 6. Haftayken şuan hamile gibi değilim arada canım bisiler istiyor o kadar
Nazken M-naz90 ben bu kadar olur derim 😂 isim benzer 😂 24 eylülde benimkide 😂ben daha keseyi gördüm kalp felan görmedim 3 kasımda bakalım dedi aceleye gerek yok dedi 😂
M-naz90 Nazken 4 kasımda da ben son kontrole gidicem tüp bebek olduğu İçin dedi ki son kez bakıcam kendine başka doktor bakıcaksın artık dün kalp atışını gördük ama duyulmaz dedi ekranda atışını gösterdi :) bu kadar olur ama denk geliyoruz yine
Yeliz2134 Benimde ilk hamileliğim 18+6 dayim iki hafta önce çok uykusuzluk vardı simdi işe mide yanması oluyor sizde oluyorumu