Cicibiciiii HicrHicran82 Allah büyük korkma nasibi varsa gelir bende o durumdayım korkutma kendini ben daha bebek göremedim kese tek gözüktü oda alttan muanede gözüktü karından gözükmedi iğne vurdum ilaç yazdı nasip artık
Melek_gunduz46 Selenayylmz Evet bende olmuştu ama şimdi herşey normal çok şükür korkmana gerek yok olabiliyormuş öyle şeyler inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini 🙏😘
defneninannesi44 mrvkaaya ben de çok çabuk yoruluyorum koku hassasiyeti oluştu ve et tavuk gibi şeylerden tiksinmeye başladım
BebekKarakaya defneninannesi44 fena sayılmaz aslında koku hassasiyeti bende de olmaya başladı, ama benim en büyük sıkıntım kaşık ağrıları, ani giren kramplar, sancılar bi kaç dakikada geçiyor ama çok feci 😞
defneninannesi44 BebekKarakaya benimde sancılarım oluyor regl olacak gibi 6 haftalıkken doktor içeri de bi kanama var ama bebek için mi onu bilemiyorum diyip her ihtimale karşı progestan kullanmaya başladım bazı insanların böyle sancıları oluyormuş ya
94Aynur99 Çok güzel bı duygu ama çok şükür bu duygu yu tarım rabim olmayanlarda nasip etsin inşallah 🥰😘
FidanKizilcik Rum-1 ama doktor normal dedi öyle mi. sonuç olarak gelişen bişey var durma ya da gerileme yok diye hala umudum var
keremveannesi 9.haftadayım mide bulantılarım çok fazlaydı sıfır yemekle yaşadım bağışıklık sistemim çöktü ve şimdi hastayım 🥴
Burcubuket keremveannesi benimde aynıydı bugun doktorum prilam verdi bulantı için rahatladım sizde sorun doktorunuza isterseniz