gksks Adsem bende 5.5 hafta bende de bugün kahverengi leke geldi ve sancı ağrı oluyor ara ara bakalım bekleyip göreceğiz anne olmak şimdiden çok zor vallahi
minikumutlar Ulkermadn valla canım belimde çok ağrı var göğsüm ağrıyo kasığımda da olduğu için şüphelendim hiç böyle bişey olmadı canım inşallah hamileyimdir kaç gün kala test yapmıştın acaba
Aleyyo-09 Fatmanur21 uygulama doğru canım ben ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı kese yoktu 6 haftalık olunca gittim kese de kalp atışını da gördük sağ sağlim . Son adet tarihini doğru yazdıysan yanlışlık olmaz
zeymoms zeymoms Asterujdndl bu arada vajinal muayene ile 4 haftalık bebeği gördük karından hemen görünmüyor 2. gidişinizde görürsünüz :)
Gulenay-18 HicrHicran82 Benimde 7+6 bende cumartesi gidicem inşallah o güzel sesi ikimizde duyarız🤲🏻 ☺️
Aysunblkbs34 NazAkyol06 yaa çok sevindim kalp atışlarını dinlemeye kasımın 9 unda gidicem bazen hemen duyulmayabiliyormuş o yüzden geç aldım randevu
Burcubuket Bsra19ogz bugun doktora gittim mide bulantısı için prilam yazdı cok iyi geldi sizde doktorunuza sorun isterseniz