HicrHicran82 1GamzeliAnne1 7+3 benimki yarın doktora gidicem ins kalbini duyarım dua edin bnm için🙏🏻🙏🏻
Gulenay-18 HicrHicran82 Benimde 7+6 bende cumartesi gidicem inşallah o güzel sesi ikimizde duyarız🤲🏻 ☺️
Arelarven1 Semra007 yaa desene beraberz peki doktora gttnmi kese va gorunmuyor daha dmi bana oyle drdi korktum ama normalmis sanrm bu durum.
Serifedayan Gozdecan keseyi geçen hafta Çarşamba günü gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi siz duydunuz mu
Fatmanur21 Aleyyo-09 uygulama doğru mu yani uygulamaya göre mi 6 haftalıkta belli oldu yoksa kendi yumurtalama gününden 6 hafta sonra mı
Hanzademerve Eteby ben kesemi 4 haftalıkken gördüm daha gitmedim kontrole haftaya inşallah gidicem hem kalp atısı vs kaç cm ona bakcak
Alaz_ Fatmanur21 herkese göre değişebiliyor canım ben 5+6 da keseyi gördük ve kalbini duyduk. Ama bazen 7 8 haftaya kadar normal diyorlar. Duymazsan korkma yani
Esrapry Fatmanur21 Son adet tarihinizden hesaplanıyor haftalar, herkeste o iki haftalık süreç değişken olduğu için tüm haftalar son adet tarihinin baslangici hamilelik ilk gün sayılır
Aleyyo-09 Fatmanur21 uygulama doğru canım ben ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı kese yoktu 6 haftalık olunca gittim kese de kalp atışını da gördük sağ sağlim . Son adet tarihini doğru yazdıysan yanlışlık olmaz
Ulkermadn minikumutlar Bende de aynı belirtiler vardı ama en buyuk belirti kasık agrısı idi doktora gittim bu yuzden sol kasığım kopacak gibiydi
minikumutlar Ulkermadn valla canım belimde çok ağrı var göğsüm ağrıyo kasığımda da olduğu için şüphelendim hiç böyle bişey olmadı canım inşallah hamileyimdir kaç gün kala test yapmıştın acaba