M-naz90 Çoook şükür bugun bebeğimi gördüm ilkkez geçen hafta sadece minik bir keseydi bu hafta içi dolmuş hatta duyamadıgımız ama atan bir kalp olduğu söylenildi 🥰 çok şükür 🙏🏼 ama kaç haftalık olduğumuzu yine soramadım heyecandan
Kvrck-123 1GamzeliAnne1 9+5 haftalığız günler geçmek bilmiyor haftaya kontrolümüz var dua edin güzel anneler ve anne adayları Rabbim isteyen herkese nasip etsin inŞAllah ❤️❤️🥰
Reyhanhnm Minikoalam Memnun musun kaç aylık oldunuz bende haftaya kendisine başlıcam henüz tanışmadım😊
Minikoalam Reyhanhnm benimde daha cok yeni 5+4 oldum 1 kez muayene oldum ama cok guzel ilgilendi detaylı anlattı sizin hangi gun muayeneniz 28 inde tekrar muayene olacağım bende 😊🦋
Deleted27272 Yonca93 ben güvenip dışarıda çıkamıyorum her an istifra edecek mide bulantısı var ama hafifledi 3 gündür şükür prilami yiyorum resmen 😅
mandalina_annesi 15+0 hala mide savaşları 🤢 ama her şeye rağmen tarifsiz duyhular. Ben tam 7+0da kalp atışını duydum
msrbebek hulya-13 bence 8 hafta olmasını bekle ben 6+1 gittim kalp atışını duyamadım bi tanıdık 7 haftalıkkende duyamamış gidip moralin bozulmasın
hulya-13 msrbebek gittim geçen hafta kesede bebekte var kalp atışı için haftaya gel dedi bakalım inşallah duyarız
Zeynep0607 Muzeyyenoguzz1 canım dinlemedik ama alttan muayene etti kalp atışlarını gördük benim gebeliğin biraz riskli ama kalbimiz pır pır maşallah siz dinlediniz mi?
-ir3m Deleted27272 kesinlikle öyle iştahsızlık var mı acaba sizde de benim çok fazla bulantı ve iştahsızlığım var 11+2 haftalığım