mrvkaaya defneninannesi44 halsizlik yorgunluk çok var koku hassasiyeti aşırı son 1 haftadır mide bulantılarım oluyor ara ara☺️ sizin nasıl gidiyor?
Deleted27272 Brfnyldrm bana da tahminde bulundu 🥰 olsun pespese olması biraz zor sizin için ama Rabbım kolaylık verir hiç uzulmeyin
Arelarven1 1GamzeliAnne1 4+6 haftaliğiz daha cok cok yeniyim🤭 birazda cok bekledigimden olsa gerek 4 5 gun oldu ögreneli hala bi şokdaym çok sukur mutluyum. Tam olarak bukadar hissedyorm smdilik kasik bel ağrım ve tıkanıklığım var herkese sağlıklı hamilelik sureci ve saglikla kucaklarini almalarini diliyorum 🤲🥰❤
Gamzekzz 1GamzeliAnne1 bende ağustosta kimyasal gebelik geçirdim ve hemen ardından şimdi 5+5 deyiz . Kesemizi gördük ama haftaya tekrar gidicez. Çok tedirginim kötü bişey olur diye. Beta hcg değerimde yüksek ama insan korkuyo yinede
Leylasiva21 Gamzekzz bende temmuz ayında düşük yaptim bı ay sonra tekrar hamile kaldim şimdi 9+3 olduk Allah’ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ilaydaozkan8 Burcutasan 5+2 yiz 🐣 dün keseyi de gördük beta 2060 çıktı her şey çok yolunda şuan ve alttan muayeneden korkmayın lütfen herhangi bir sıkıntı oluşacak olursa zaten doktorunuz alttan muayene etmez 🙏🏼🙏🏼
minikumutlar Ulkermadn evet canım bende 8 gündür bel kasık ve sırt ağrısı var ilişki sonrası oluştu bu ve devam ediyor reglime 9 gün kaldı ve göğüstede ağrı hassasiyet başladı
Bsrbsrrr Benim 8 gün önce 983,6 cıkmıstı yarın gidicem tekrar haftaya gel kese görünmez smdi demişti dr sizce yarın görebilir miyiz🙈🥺
kozakednr Bsrbsrrr bazen görünmeye biliyor 😊yine de için rahat olsun benim de gözükmedi hem kese hem bebek sonra ki hafta gözlüktü 2 hafta geriden geliyordu minnoş 😊
Ulkermadn minikumutlar Bende de aynı belirtiler vardı ama en buyuk belirti kasık agrısı idi doktora gittim bu yuzden sol kasığım kopacak gibiydi
Arelarven1 Semra007 yaa desene beraberz peki doktora gttnmi kese va gorunmuyor daha dmi bana oyle drdi korktum ama normalmis sanrm bu durum.
ayferekal Semra007 benimde 4+5 nasıl belirtiler var sizde benim ara ara kasıgımda agrı oluyor geçiyor birde hiç doymuyorum 🙈
Serifedayan Gozdecan keseyi geçen hafta Çarşamba günü gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi siz duydunuz mu