Hellomommy 1GamzeliAnne1 10+2 haftayız 🥰💕 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻 Kusmalar kaça kadar sürüyor bizde hala devam 😅
Gizemmm01 Hellomommy bebde kusma şimdiye kadar1 kere oldu. Sonraki haftalarda nasıl olurum bilmiyorum.
Simgemre 1GamzeliAnne1 15+5 tam bir avokado 🥑 2 hafta sonra cinsiyeti belli olucak şuan herşey yolunda 🧿🧿
Rojbin27 1GamzeliAnne1 34+3 haftalık olduk doğuma az kaldı normalde 29 kaşım ama daha da erken olma riski varmış hamilelik hem iyi hem kötü geçiyor ağrım oluyor bazen ❤️😍😍🤲🏻
Leylaa__gulser21 analique günde kaç litre su içiyorsunuz anneler ben günde 2 50 litre içmeye çalışıyorum
Essimsii06 Sibells zayıflıyorsun canım biz şuan tam 3 aylığız ama 12 haftaya gelene kadar 69 la hamileliğe başlamıştım 62 ye düştüm düşün şimdi yavaş yavaş kilo almaya başlarım herhalde iştahım yeni yeni kendine geliyor
Gulistan1705 7 haftalık olduk ikizlerimle 1 tane de kızım var 3 buck yaşında bebeklerin daha kalp atislarini duymadik sali gunu randevum var bakalım inşallah duyarız
Gulistan1705 Birde migde bulantısı kusma bas dönmesi göz kararması aşırı derecede yaşıyorum çok.halsizim