Jade-srm 1GamzeliAnne1 bugün 6+1 oldum. O kadar heyecanlıyım ki. Geçen hafta doktora gittim. Kese bile görünmedi. Bir hüzün kapladı içimi ama şükür beta değerim yükseliyor. Pazartesi nasipse gidicem tekrar. Duam keseyi ve kalp atışını görmek. Aşırı endişe ve merak içindeyim. Bir oh demek istiyorum artık. Günler geçmek bilmiyor….
Symylldz Sumeyyebilgi sıkıntı etme bence her şey yolunda değerlerin de yükselmeler de güzel geçen sene ben de sağlıksız bi gebelik yaşadım beta değerlerini ondan sordum korkup üzme sakın kendini ☺️
Reyhanhnm Minikoalam Memnun musun kaç aylık oldunuz bende haftaya kendisine başlıcam henüz tanışmadım😊
yelooo Benim de 5+3 ilk kontrole gittim keseyi gördük alttan bakmak istedi yaptırmadım bir sürü kan alındı tahliller için özele gittim hep böyle mi oluyor acaba🤷🏻♀️
Leylasiva21 Denizlena 9+4 bulanti kusma kasık ağrısı 😔 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
BebekKarakaya 1GamzeliAnne1 8+1 iz🥰 çok güzel gidiyor çok şükür ama bi kaç gündür bel ağrısı başladı☺️Zor anlar yeni yeni geliyor sanırım🥰hazır raporluyken sabahları güzel gğzel uyuyup dinlenmiş olacağım derken belim sinyal veriyor çok yattın diye ağrıyla uyanıyorum ☺️
Secomo Bir gün uyandığımda sürekli her şeyi yemiş oluyorum.Diğer bir gün de bütün günü miğde bulantıları ile geçiyorum. Vücudum tüm belirtileri gün içinde her saat gösteriyor bu kadarı fazlaca normal mi ?
Brfnyldrm Deleted27272 ben kızımı 12 haftalikken ögrendim şimdi buçuk yaşında de tekrar yeni hamileyim ve kızım çok küçük 😥
Deleted27272 Brfnyldrm bana da tahminde bulundu 🥰 olsun pespese olması biraz zor sizin için ama Rabbım kolaylık verir hiç uzulmeyin