Kaderturan Asterujdndl Asterujdndl 10 gün sonra randevum var kalp atışlarını dinlemek için gidicez dokor duyabiliriz dedi kese göründü bebek de oluştukça belli olur heralde pek bilgim yok ilk bebeğim 😇
Gece_mavim0 Merveismail3 hayır daha gitmedim önce evde test yapacağım kocamın uyanmasını bekliyorum uyanınca test almaya göndereceğim 🤣😂😂
3civcivannesi Beyzanrr bazen hamileler 3 ay boyunca kilo verirler ama korkulacak bisey değil merak etme
3civcivannesi Benim ki 1 eylul du bu gun 7+1 dr kese var ama kalp atışı yok demisti oluşur demisti 2 hafta kadar oldu gideli 8 Kasım da gitmeyi düşünüyorum bakalim
hulya-13 Harleyqueen 5 haftayım daha gitmedim hiç. Gidicem şimdi kalp atışı gözükmeyecek bekle dur kafaya taka taka. 6 hafta dolsun gidicem bende
Babydream Harleyqueen idrarın dolu olsun canım ben çok dolu gittim doktorum eğer böyle olmasaydı kesinlikle göremezdik dedi aklında bulunsun
Gizemgksnmz Harleyqueen bende 4+3 üm yarın doktora gidicem inşallah kese görünür. Korkuyorum çevremdeki insanlar o kadar korkuttu ki beni hiç bir belirtim yok diyince o zaman yaşamıyordur dediler uykularım kaçtı
msrbebek hulya-13 bence 8 hafta olmasını bekle ben 6+1 gittim kalp atışını duyamadım bi tanıdık 7 haftalıkkende duyamamış gidip moralin bozulmasın
Gamzebzdmnsnl Yus bende yaşadım ama yerleşme kanamasıymış benim ki. Test yaptırmadan önce oldu şüphelenip test aldım pozitif çıktı. Siz de bi gidin :)
aysnrsvs pelinvebebisi 75 mg kullanıyordum 2.86 çıkmıştı değer 100 e yükselti hiç ilaç kullanmayanlara 25 mg başlıyor kontrol ediliyor asla ihmal edilmemesi gereken bir ilaç
Momtheangel 1GamzeliAnne1 5+4 henüz doktora gitmedim değerim düşük olduğu için iki günde bir kan veriyorum yükselme takip ediyoruz doktorumla 🥰 uyku dışında bir sıkıntı yok halsizlik oluyor☺️