yarenysra merhaba bugün kontrole gidicem demiştiniz sorabildiniz mi nur Betül hanımin muayene ücretini

Fatmanur99 çamlıca erdeme gidiyorum ümraniye santralde memnunum doktorum dan muayne ücreti 120 dogum ücreti 1.600

Deletedmom93428 çok sevindim adınıza ☺️ hiç gitmedim o hastaneye ama deneyebilirim teşekkürler

Suicmeyiunutma merhaba medipolde doktorum başka biriydi acil durumda Instagramdan yazdım iki gün sonra doktor cevap verdi🤦🏼‍♀️ Ayşe Kavasogluna da hafta sonu yine kanamam olduğu için gittim aynı muameleyi gördüm 🤦🏼‍♀️ Orası sağlıklı gebelik geçirenler için çok iyi olabilir ama sıkıntılı gebelik ve acil durumlar için uygun değil bence 🤦🏼‍♀️

Zeynepnurr yani ikiside aynı bence çok bi fark yok ama medivia nın ebeleri de çok iyi ben cok memnun kaldım bazen nst için gidiyorum akşamları çok ilgileniyorlar

Filee
          Evet Benin kuzenimin bebeği de küvez de kaldı 7. Ayda bi tuhaflık var o hastanede yada doktorlarda

Sumeyye34- yaa öylemi bence devletten para falan almak için yapıyorlar yaa hakkım helal değil öyleyse eğer çok gözyaşı döktüm cnku ilk bebeğim yattı 1 hafta yogunbakimda

Gmz-aykt Ya bence sağlıklı gebelik geçirenler içinde hiç uygun değil. Çünkü zaten kaç tane çocuk yapıcaz ki bu devirde eskisi gibi 10 tane çocuk doğurmuyor insanlar. Süreçlere eşimde şahit olsun istiyorum ben. Adam akıllı muamele görmek varken sanki devlet hastanesine gitmişimde sırada 300 kişi varmış gibi hissettirdiler.

Filee hiç Böyle düşünmemiştim çok mantıklı ama, rabbim tüm göz yaşların kadar bebeğin ve sana ömrünüze tohumlar eklesin inşallah

Filee çakmak Erdem de Gülçin Demirdöven var Harika ötesi bi doktor 😍

Gmz-aykt
                    Benim kanamam olmuştu ben randevusuz vs aramadan direk gittim doktorum mevcuttaki hastasını çıkarıp hemen beni aldı. Ben böyle düşünmüyorum ve çok sakinleştirdi yatıştırdı öyle de naif ağlamam bitene kadar ikna edene kadar benle birlikte bebeği izledi ultrason da . Ayrıca eşimi de acil bir durum olduğu için odaya aldı. Normalde covidden dolayı yasak..

Gamu2105
                      Ben bu bahsettiğiniz duruma karşıyım hastaneyi aradığımda asistanına direk ulaşıyorum. Onun çözemediği şeylerde doktora hemen veriyor. Eğer bi doktor numarasını verecek ve sana sürekli cevap verecek biriyse ben o doktora zaten gitmem çünkü ya çok boştur vakti çoktur yada işine önem vermiyordur sana cevap yazarken başka şeyleri kaçırabilir. Ben bile çalışırken doktor olmadığım halde iş yerinde yardımcım vardı kiii bunlar sağlıkçı.
                      Ayrıca odaya eş almama olayına karşı olanları hiç anlamıyorum benimde arkadaşlarım var avicennaya gidiyorlar onları alıyorlarmış mesela bence en doğrusu medipolin davranışı biz gebeler olarak zaten bir tık daha diğer insanlara göre dikkatliyiz ama eşlerimiz işe gidiyor geliyor dışarı daha çok çıkıyorlar tabiki risk teşkil ediyor. Ben neden senin yada başka birinin kocası yüzünden hem doktorumdan hem kendi sağlığımdan olayım ki? Önlem alıyorlar o kadar güzeeel bir hastane ki ben takdir ediyorum vallahi iyi ki medipol ❤️ tabi ki herkesin görüşü çok farklı ama geniş düşünün biraz❤️ Hepimizin öncekini sağlığı❤️ Benim eşimde çok merak ediyor kapıya yapışıyor her seferinde ama bu hevesini ona doğurduktan sonra hatırlatırız yapacak birşey yok❤️❤️☺️☺️😁

Alyabebekk teşekkür ederim gittiniz galiba daha önce yaklaşımı filan nasıl ben hem bilgili olsun hemde güleryuzlu olsun öyle bi Dr arıyorum da 🙂

Baharr_ bnde Tuğba hanıma gidiyorum ara ara sinir olsamda memnumun bakalım sonuç ne olcak