Mucizebebekkk doktorluk bi durumdan dolayı değil canım ben kendisini gördükçe o günleri hatırlamak istemiyorum çok etkilendim çünkü yeğenim öldüğünde ondan dolayı değiştireceğim

Gamu2105 Evet bende yaşadım onu Ayşe Kavasoğluydu sanırım ona gitmiştim çok önermişlerdi. Devlet hastanesi gibi 1 saat bekletip içeri aldılar eşimi de almadılar. 10 dakikada başından savar gibi muayene etti. Numarasını vermedi instagramdan yazarsınız dedi. Suyum geldi diye instagramdan mı yazıcam acaba ne saçma. Çağrı Arıoğluna gidiyorum. İşinin ehli ciddi bir doktor memnunum.

Suicmeyiunutma gerçekten çok haklısın, sonuçta devlet hastanesi değil ücretini ödeyip muayene oluyoruz zorla muayene ettirmiyoruz, ama eşim giremeyecekse acil bişe olduğunda ınstagramdan mi yazayım benim zaten ınstagramim yok ki☺️ devlet hastanesine giderim o zaman aynı muameleyi goreceksem🤷🏻‍♀️

Fatmanur99 Çamlıca Erdem hastanesi şubesinde çalışan adalet zati doktor çok iyi ücretleri de uygun muayene 115

Gmz-aykt ay görünce cevaplıyaym dedm 😬1 ay ömce sezeryanla doğum yaptım 2300 dü normal doğum 1900 dü Umut hanım dı doktorum çok güleryüzlüydü ve hastane harikaa aşırı aşırı memnun kaldım bir arkadaşımjn tavsiyesiyle gittim aşırı ilgililerdi hem doğum yaptığın gğn hem sonraki taburcu olacağın gğn çocuk doktoru gelip muayene ediyor bebeği gece boyunca hemşireler gelip kontrol ediyor ilgileniyor ya çok konuşmayayım harika yani 😊

Fatmanur99 Hisar Çamlıca hastanesi Umut Tiryaki hanım 1 ay önce sezeryanla doğum yaptım hastane ve doktor mükemmel

yarenysra merhaba bugün kontrole gidicem demiştiniz sorabildiniz mi nur Betül hanımin muayene ücretini

Fatmanur99 çamlıca erdeme gidiyorum ümraniye santralde memnunum doktorum dan muayne ücreti 120 dogum ücreti 1.600

Deletedmom93428 çok sevindim adınıza ☺️ hiç gitmedim o hastaneye ama deneyebilirim teşekkürler

Suicmeyiunutma merhaba medipolde doktorum başka biriydi acil durumda Instagramdan yazdım iki gün sonra doktor cevap verdi🤦🏼‍♀️ Ayşe Kavasogluna da hafta sonu yine kanamam olduğu için gittim aynı muameleyi gördüm 🤦🏼‍♀️ Orası sağlıklı gebelik geçirenler için çok iyi olabilir ama sıkıntılı gebelik ve acil durumlar için uygun değil bence 🤦🏼‍♀️

Zeynepnurr yani ikiside aynı bence çok bi fark yok ama medivia nın ebeleri de çok iyi ben cok memnun kaldım bazen nst için gidiyorum akşamları çok ilgileniyorlar

Filee
              Evet Benin kuzenimin bebeği de küvez de kaldı 7. Ayda bi tuhaflık var o hastanede yada doktorlarda

Sumeyye34- yaa öylemi bence devletten para falan almak için yapıyorlar yaa hakkım helal değil öyleyse eğer çok gözyaşı döktüm cnku ilk bebeğim yattı 1 hafta yogunbakimda