Glstn Kızlar ben de idrarımı tutamıyorum.Tam çişe gitmek için kalkıyorum illaki az bişey kaçıyor.Ya da hapşırınca kaçıyor.15 haftalık gebeyim daha.Benimle aynı şeyi yaşayan var mı?
Orhnhlhsn Glstn bende aynı durumdayım canım günde bi kaç kere iç çsmsşırı değişiyorum.21+4 hagtalıgım hala devam ediyor😅
Oozzee Glstn vaar var, beeeeenn!😂🙆🏻 Ama benim çok bekletip iyice sıkışınca oluyor. Doktoruma söyledim, bekletme sık sık tuvalete git dedi. Öyle yapınca kaçmıyor🤦🏻♀️
SuMeyraKsezdemir Glstn canım ilk gebeliğin mi? Bebek büyüyüp yukarı çıkınca düzelecek merak etme. Şu an mesaneye baskı yaptığı için tutamıyorsun.
Kaderyas Evet annişler görüyorsunuz deil mi doğmadan evimizin neşesi oldular daha içimizdeyken bile bizi bu denli güldürebiliyorlar allah bize evlat acısı yaşatmasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin tüm zorlukların üstesinden gelmeyi nasip etsin kurban olduğum rabbim ❤️🌸 Betul43 Kkaplan Nsbe12 Mernur1325 Dilekahinzen zehracinar TugcEsila Mercimegimm KemalFatosPolat Dilara55 kymkkymk2106 Emlyjams Glstn Orhnhlhsn FundaT Damladuaa 4283eslem Carsaflianne Zeynepsa Gul_hamad Elif2307 Habibeseyit
Emlyjams Kaderyas canım öyle böyle bir gazim yok varya ölüyorum bigün bende kesinlikle birinin yanında çıkarıcam diye cok korkuyorum 😂😂
kymkkymk2106 Kaderyas 😂😂😂 bende uykudayken kaçırdm eşim sanki duydu duymazdan geldi ama çok utandm ya ama napalm yani elimizde değil😀😀😀😀ayy bak aklıma geldi nasl gülüyorm😀😀😀
Carsaflianne Aras surekli gazim oldugu icin artik utanmada mecburen kalkiyo aradan napim her defasinda disari cikamamki 🤣 abdesti zor tutuyorum hatta tutamiyorum yani dusunun 😂
Aras Elif2307 onu bende yapıyorum sabah veya gece kocamın yanında ama o uyurken oluyor genelde sonra ya uyanmışsa diye ağzımı bi karış açıp gözlerimi kapatıp uyuyor gibi yapıyorum haberim yokmuş gibi 😂😂🙈
TugcEsila Kaderyas hamileligimin basindan beri beni nasil kötü ediyor o gaz olayıı hep vardı 37+3 haftalığm halada devam ediyor sonu yok gibi🙈 zoraki de olsa tutmaya gayret ediyorm esim sal gitsin diyo ama ben utaniyorum tuvalete gidinceye kadarda kaciyor zaten 😁 gece oluyor duyuyormu bilmiyorm bazen kendime uyaniyorm bende ☺
Kaderyas TugcEsila ya heral de gazlı içeceklerden oluyor bu ben kolayı kestim birde kola hastasıyımdır sadece soda içiyorum oda mide yanmasını azaltıryor diye odagaz yapıyor ama be yapim yani kimse yokkken allah allah ev yelleniyor resmen 😂😂haha bebeğinizin cinsiyeti ne ?
tomurcukannesi Kaderyas benim hep kaçıyo eşimin yanında😄 bende bebek yapıyo ben değil diyorum heee diyo😄 sonra diyorum ya hamilelikten önce yapıyomuydum hayır o zaman bebek yapıyo kabul et diyorum yaa hadi bırak biyerim gevşek diyemiyosunda diyo😄 olcak artk napalm😄
Kaderyas tomurcukannesi yani onlarınçocuğunu taşıyoruz ne yapalım kaçıyor ben diyorum senin oğlun yapıyor diyorum gülüyor bıyık altı 😂
Rasev Kaderyas kiz ALLAH seni neyapmasin😂😂😂😂ben yapmiyorum gaz sancisindan oluyom kocam hadi yap utanma benden sanci cekme bi turlu alinmiyo😂😂😂😂
TugcEsila Kaderyas biraz uzun ac kalsam yada ayakta uzun kaldıgımdada oluyor bende bunu farkettim 🙈 kesinlikle ayni evde kimse yokken rahat geldigi gibi birakıyorum bende 😂 ev yelleniyor😄😄kızım olacak canımm sizin cinsiyet ne😍
Mercimegimm Rasev ay benimde oyle ozman bugun cok süt yogurt flan yedim karnimda tas gibi oluyor geri düzeliyor geri sertlesiyor ..ondan oluyor demek