Kaderyas Ay kızlar 24 haftalık hamileyim kaynanamın yanın da istemsizce kaçırdım çok utanç verici böyle komik anlar yaşayanlar var mı ? 😂🙈🙈
Elif2307 Kaderyas çıkartmayınca çok fena sancısını cekiyorum ama yine de hep tutmaya calisiyorum😥 hatta gecen sabah istemsizce kacirdim uyuyo numarası yaptım sonra 😶
Carsaflianne Kaderyas valla yanimda aileden biri varsa tutmuyorum napim hamileyim ben ki benim hamileligim cok gazli gecti 34 haftalik oldum hala daha gazliyim artik esimle aramda komediye dondu bu iş 🤣
Kaderyas Habibeseyit 😂😂 yaa ne yapalım çıkartmayınca sancı yapıyor yani demi allah aşlah bizim bir suçumuz yok 😂😂😂
Kaderyas Evet annişler görüyorsunuz deil mi doğmadan evimizin neşesi oldular daha içimizdeyken bile bizi bu denli güldürebiliyorlar allah bize evlat acısı yaşatmasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin tüm zorlukların üstesinden gelmeyi nasip etsin kurban olduğum rabbim ❤️🌸 Betul43 Kkaplan Nsbe12 Mernur1325 Dilekahinzen zehracinar TugcEsila Mercimegimm KemalFatosPolat Dilara55 kymkkymk2106 Emlyjams Glstn Orhnhlhsn FundaT Damladuaa 4283eslem Carsaflianne Zeynepsa Gul_hamad Elif2307 Habibeseyit
Aras Elif2307 onu bende yapıyorum sabah veya gece kocamın yanında ama o uyurken oluyor genelde sonra ya uyanmışsa diye ağzımı bi karış açıp gözlerimi kapatıp uyuyor gibi yapıyorum haberim yokmuş gibi 😂😂🙈
Kaderyas Carsaflianne ahah süpermiş noluyor gaz çıkarınca şey mi diyor eşin kesin çocuk yapmıştır bunu da çünki ben öyle yapıyordum oğlun çıkarıyor brn yapmıyorum diyodum 😂😂
Betul43 Kaderyas kız bnde aynı oyle dıyodum cocuk yptı haha cok guldum* sonra esım kndı de kacırınca bnımde cocuk yptı dıyodu gulusuyodk :)
Gul_hamad Ben eskiden kocamin yaninda asla yapmazdim boyle seyler utanirdim. Ama simdi yapmazdan once askim cok ozur dilerim deyip yapiyprum napiyim))
Damladuaa Kaderyas hiç sorma eşimin yanında bile tutamayıp kaçırıyorum direk bebek yaptı diyorum 😂😂💕💕