Kaderyas Rasev utanma utanma ilk zamanlar utanıyorsun günden güne alışıyor insan hatta bazen diyorlar bugün hiç seninkinin sesini duymadık falan diye 😂😂
TugcEsila Kaderyas biraz uzun ac kalsam yada ayakta uzun kaldıgımdada oluyor bende bunu farkettim 🙈 kesinlikle ayni evde kimse yokken rahat geldigi gibi birakıyorum bende 😂 ev yelleniyor😄😄kızım olacak canımm sizin cinsiyet ne😍
TugcEsila Kaderyas post guzel 👍 insan yalniz olmadigini anliyor😂 bende güldüm baya yaparken de gülüyorm cogu zaman neyseki kimse yk diyorum sonra 😁 bebis karında büyüynce daha zorlasıyor tutmak ama basariliym yine kendi adımca🙈
Kkaplan Kaderyas Ay gece uyurken de oluyo tutamıyorum bakıyorum kocam sese uyanmış mı diye gün içinde de kaçıyo tutamıyorum normalde asla sesli falan yapmazdııımmm😁😁😁😁
Kaderyas Evet annişler görüyorsunuz deil mi doğmadan evimizin neşesi oldular daha içimizdeyken bile bizi bu denli güldürebiliyorlar allah bize evlat acısı yaşatmasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin tüm zorlukların üstesinden gelmeyi nasip etsin kurban olduğum rabbim ❤️🌸 Betul43 Kkaplan Nsbe12 Mernur1325 Dilekahinzen zehracinar TugcEsila Mercimegimm KemalFatosPolat Dilara55 kymkkymk2106 Emlyjams Glstn Orhnhlhsn FundaT Damladuaa 4283eslem Carsaflianne Zeynepsa Gul_hamad Elif2307 Habibeseyit
Mercimegimm Rasev ay benimde oyle ozman bugun cok süt yogurt flan yedim karnimda tas gibi oluyor geri düzeliyor geri sertlesiyor ..ondan oluyor demek
KemalFatosPolat Kaderyas ne güzel işte bacım içindeki kötülükleri atıyon walla haline şükret benimde sürekli gaz sancısı oluyo inanki oo daha kötü
TugcEsila Mercimegimm onuda düsündm ama cok ses cıkarsa diye yapamiyrm yine utancmdan😂 cadde de araba sesi cok olunca cokta sıkışnca yaptgm oldu bi kac kez öksürükle karısık öksürüyo gbi yapip 🙈
TugcEsila Kaderyas bu zamana kadar getirdim bu sekilde biraz daha dayanirim galiba dogumdan sonra da kızimla beraber artikk😂