muge1661 aysessozer ayyyyyyyy çok sevindim canımm var tabikiiii hayırlı olsun şimdiden 🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aysessozer muge1661 çok teşekkür ederim kuzum 🥰🥰❤️❤️ inşallah güzel haberler alırım 🙏 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 🙏
Minik_mucizem2 aysessozer Var var 🥰 gözünüz hayırın hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik olur
GamzeKrmn aysessozer bence gebesiniz benimde böyle çıkmıştı yarın gidip kan verin daha net olsun ☺️ Allah’ım isteyen herkese nasip etsin🙏🏻🙏🏻
aysessozer Tgcycl senin de hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🌸
aysessozer sweettyy19 kan vermeye gittim hemen kuzum inşallah sağ salim kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥰
mercimeginannesiiii Benimde böyle çıkmıştı. Ertesi gün iki test daha yaptım farklı markalardan alıp onlarda böyle çıkınca kan testi yaptırdım sonuç pozitifti. Bence var hayırlısıyla da olsun inşallah 🤗
Afifeelif aysessozer Tebrikler.. bu çizgiyi uzun zamandır böyle görmek isteyenler için dualarını esirgeme canimmm.. inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna♥️♥️♥️♥️
aysessozer Afifeelif inşallah kuzum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hamile olanlarında evlatlarını sağ Salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🙏 dilimden hiçbir zaman eksik olmayan iki cümle bunlar bende çok bekledim çünkü o yüzden duam Rabbim tez zamanda nasip etsin çok bekletmesin kimseyi 🙏❤️❤️❤️
seon90 aysessozer silik çizgi olduysa ve hemen çıktıysa allahın izniyle hamilesin kuzum.mesela ben ilk gebelik testimde 20 dk sonra falan çıkmıştı silik çizgi ama kimyasaldı.ama şimdiki gebeliğime test yaptığımda yine silik çizgi çıkmıştı ama 10 dk içinde çıkmıştı üç gün sonra bi daha yaptım tamamen anında kırmızı çizgi çıktı bak şimdi 12+3 haftalığım.rabbim sağlıkla sohatle bi hamilelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🥰
aysessozer rukiye1934 çok teşekkür ederim canım benimde bir kaybım var inşallah sağ Salim kucağıma alırım o haftaları da görürüm 🥰 Allah seninde hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🤍
aysessozer Kan testi yaptırmaya gittim kızlar sonucu bekliyorum inşallah güzel haber alırım dua edin olur mu bir kaybım var Allahım bu sefer kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🙏 Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah dualarım hep sizinle ❤️