aysessozer Kızlar bugün adet günüm normalde ama adet olmadım hiçbir belirtim yok adetime 3 gün kala ovulasyon yaptım net çizgi çıkar mı diye çıkmadı silik çizgi çıkmıştı o kadar ümitsizdim elimde gebelik testi vardı biraz önce yaptım 5 dk içinde bu şekilde çıktı şu an ellerim titriyor sizde bakar mısınız 🙏💓💓 https://resimyukle.io/r/eNsbYdg1Tf
aysessozer Melisa-aselk hiç beklemiyordum kuzum Allah da biliyor ya o kadar umutsuzca yaptım ki testi hala şoktayım 🥲
aysessozer dakpinar- kuzum inşallah vardır o kadar umutsuzca yaptım ki testi hiç belirtim de yok bir tane kaybım var inşallah bu sefer bana tutunur bebeğim 🙏🥰
aysessozer Sevda-sarikaya mutlu olmaz olur muyum kuzum hala şoktayım ben hiç beklemiyordum çünkü gerçekten sürpriz oldu ☺️ İnşallah kucağıma da almak nasip olur 🙏
dakpinar- aysessozer ben yaptığımda da hiç belirtim yoktu sadece adetim bir iki gün gecıkmıstı . İnşallah kan testi ile kesınlesınce bize de haber ver , stres yapma ve kendine dikkat et 🌸🥰
aysessozer Aylinsertsu teşekkür ederim canım inşallah Allah kucağıma da almayı nasip etsin isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallah 🌸
Papatyaa38 aysessozer benimde böyle çıkmışdı ve şuan kızıma 32+2 haftalık hamileyim hayırlı olsun cnm😊
aysessozer Papatyaa38 teşekkür ederim kuzum bende o haftaları görürüm inşallah ☺️ Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏