aysessozer sweettyy19 kan vermeye gittim hemen kuzum inşallah sağ salim kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥰
aysessozer Tgcycl senin de hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🌸
baharelifbbasdag aysessozer Bu teste göre pozitif benimde bu şekilde silik çıkmıştı şimdi 19 haftalık olduk hemen bir kan ver iki günde bir yükselişine bak canım
aysessozer baharelifbbasdag kan testi verdim canım sonucunu bekliyorum inşallah güzel haberler alırım 🙏 Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
aysessozer Sevda-sarikaya mutlu olmaz olur muyum kuzum hala şoktayım ben hiç beklemiyordum çünkü gerçekten sürpriz oldu ☺️ İnşallah kucağıma da almak nasip olur 🙏
aysessozer Aylinsertsu teşekkür ederim canım inşallah Allah kucağıma da almayı nasip etsin isteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallah 🌸
aysessozer Papatyaa38 teşekkür ederim kuzum bende o haftaları görürüm inşallah ☺️ Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
aysessozer Gulonuz amin kuzum çok sağol Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bende o haftaları görürüm inşallah 🙏 🥰