Hulya_sen Fulyaaa1 valla herşeyi aldık bi küvetimiz kaldı onu da indirmlerden almaya çalışıyorum diğer türlü çok pahallılar😁😁
Fulyaaa1 mutlugebeee BİM’e gelen ürünleri genel olarak beğeniyorum ben bende bakıyorum ona ama elektrikli sallanan da ilgimi cekiyor bilemedim
mutlugebeee Fulyaaa1 elektrikliler çok güzel ama çok pahalı anakucağını maksimum 5-6 ay kullanıcak o kadar para vermeye de acıyorum ne biliyim😔
busra-M mutlugebeee 5 6 ay kullanıyor evet ama günün cogunlugu onda vakit geçiriyor ve titreşimli ise gaz problemlerine karşı çok iyi geliyor. Bebek bı de onda durmayı sever se büyük kolaylık sağlıyor bilginize
Fundabshn Ayy ne zaman geliyormuş hemen yararlanmam lazım 29+4 haftalığız bizde oyun halısı ve banyo küveti almayı düşünüyorum inşallah bulurum 🤰💐 Hangi gün geliyormuş hemen sabahtan gideyim 😊😊
Fulyaaa1 Feyzabeyoglu valla bilmiyorum ama bende ona bakıyorum aslında tek ona degil bir cok seye bakıyorum hangisine yetişebilirsem😂
iremcannn1907 Fulyaaa1 bi önceki getirdiklerinde çoğu şeyi almıştım. Gerçekten kaliteli ve güzeller kızlar. Baby nest falan da almıştım baya dolgulu harika. ☺️❤️