Hulya_sen Fulyaaa1 ay küvet falan da geliyomuş hemen almalıyım😁😁gecen a 101 de kaçırmıştım bu sefer kaçırmak yok😁
Fulyaaa1 Hulya_sen küvet bende alıcam ama burda bi bayan şoktan 25 e almıştı kalınca indirime giriyor ya galiba öyle aldı
_sena_ Çok sevindim valla ne zaman gelick diyordum oyun halısı mama sandalyesi düşünüyorum yetisirsem Tabi😅
Hulya_sen Fulyaaa1 valla herşeyi aldık bi küvetimiz kaldı onu da indirmlerden almaya çalışıyorum diğer türlü çok pahallılar😁😁
Sblatc Fulyaaa1 çok iyi yapıyosun valla. Bimde falan daha uygun oluyo her şey. Ben 6.ayda başladım alışverişe cinsiyeti geç öğrendiğim için. Şimdi de bitmiyo her şey üst üste geliyo
busra1997alpaslan2021 Fulyaaa1 ay çok güzel şeyler geliyor ben cuma sezeyan olacağım yahu neyse alınır birsekilde 😀
Fulyaaa1 deutschetraum BİM’e gittim az önce kapıda gördüm. Sadece bunlar var nete düşmedi henüz sanırım
ggkca Ay ne güzel ya benim yaşadığım ilçede esnafların satışına engel oluyor diye belediye zincir marketlerde bu tarz ürünlerin satışını yasakladı maalesef
Fulyaaa1 Kızlar a 101 e gelen küvet 45 TL ydi. BİM’e 40 TL ye geliyor ve ek olarakta file seti varmış yanında ihtiyacı olanlar değerlendirsin