Sibells Ya şu patiklerden bi alamadım gitti, geçen a101 e gelmişti ama bizim burdaki şubeye gelmemiş ne saçma, çok istiyorum almam lazım 😂😂😂
busra-M mutlugebeee 5 6 ay kullanıyor evet ama günün cogunlugu onda vakit geçiriyor ve titreşimli ise gaz problemlerine karşı çok iyi geliyor. Bebek bı de onda durmayı sever se büyük kolaylık sağlıyor bilginize
Fulyaaa1 busra-M bu şekilde cok duyuyorum bende titreşimli olması gaz için iyi oluyormus sizin hangisini kullanıyorsunuz.
mutlugebeee busra-M evet canım bende çok beğeniyorum ama 2 bin tl gibi fiyatlar görüyorum o kadar bütçem ne yazık ki yok bide yatağına bile o kadar para vermedik içim acıyor, var mı önerebileceğin maksimum 400-500 tl’lik bir anakucağı titreşimli
busra-M Fulyaaa1 şuan malesef model aklımda yok bulup hemen yazacağım. Ebebekte titreşimli modellere bakabilirsiniz. Biz çok memnun kaldık günün çoğunluğunu 7 ay boyunca onda geçirdik her yere de götürdük
busra-M Fulyaaa1 baby plus tango otamatik salıncak diye geçiyor. Letgoda 500 600 liraya da satıyorlar
busra-M mutlugebeee ebebekte ki titreşimli modele bakabilirsiniz çoğu bebek seviyor gaz için de çok iyi. Hatta letgoda felan 2. Eli çok uyguna satanlar oluyor. Bende 2 3 bin vermeye karşıyım
Sblatc Fulyaaa1 çok iyi yapıyosun valla. Bimde falan daha uygun oluyo her şey. Ben 6.ayda başladım alışverişe cinsiyeti geç öğrendiğim için. Şimdi de bitmiyo her şey üst üste geliyo