Hanimlar 21 yaşındayım boyum 147 cm kilom 44 2. Gebeligim ama ilk gebeligim boş gebelikti kürtaj oldum şuan ikinci gebeligim 12+6 günlük bugün doktir kontrolüne gittim doktorum bana boyun kısa sen normal doğum yapamazsın dedi sizce haklı mı ama ben çok biliyorum boyu kısa olup normal doğum yapanı aranızda boyu kısa olup normal doğum yapan var mı

Ayum21 benim kuzenim var boyu kac bilmiyorum ama kısa ufak tefek çatır çatır dogurdu valla:) baska bir doktora da danış bence

Ayum21 yengemde 1.47 mi 1.45mi ne 2 doğum yaptı ikisinide çatır çatır normal doğurdu.Ne ilgisi varmış boyla doğurmanın.Özele mi gidiyorsun

Ayum21 benim de boyum 1.45 /47 civarı normal doğum yaptım 2.ye hamileyim yine normal olacak inşallah 😊

Esraali Cok teşekkür ederim çok rahatlattibiz sağ olun ya doktor korkuttu beni

Ayum21 sacmalamış herkes 2 metre değil ya yazaten ortalama belli 😂😂

Ayum21 Baska doktora gidin bence birde devlet yani sonuna kadar normal doğumu destekleyen tarafdir devlet hastanesi bende devlete gidiyorum hiç böyle birşey duymadım ablam da kısa 3 çocuğu var demekki o doktora göre biz dogurmadik o zaman. 🤣

Ayum21 benm annem mınaacık kadın halamda öyle annem 5 tane halam da 6 tane doğurmuş🤣🤣 bende kısayım eltımde kısa eltım 2 tane doğurmuş yanı alakası yok bence onun çatıyla alakası var diye düşünüyorum

Yzaman DemMki oyE doktor da korkuttu beni ya salak mı ne

Esraali 🤦🤦😂 her önüne göre hipokrat yemini ettirip tıp diplomasi verende kabahat

Yzaman Üniversiteye gidicem valla bir sonrakine adam akıllı doktor bulamazsam devlette

Ayum21 😬 hatta doktor da bana gayet iyi dogurursun boyun uzun demişti 😀 böyle şeylere takılma canm annelerimiz ninelerimz hep kısacık değiller mi hepsi çatır çutur dogurmamslar mi

Ayum21 benim doktorumda boyun uzun pelvisin de iyi normal doğum kolay olur demişti