Ayum21 benim kuzenim var boyu kac bilmiyorum ama kısa ufak tefek çatır çatır dogurdu valla:) baska bir doktora da danış bence

Ayum21 yengemde 1.47 mi 1.45mi ne 2 doğum yaptı ikisinide çatır çatır normal doğurdu.Ne ilgisi varmış boyla doğurmanın.Özele mi gidiyorsun

Ayum21 benim de boyum 1.45 /47 civarı normal doğum yaptım 2.ye hamileyim yine normal olacak inşallah 😊

Esraali Cok teşekkür ederim çok rahatlattibiz sağ olun ya doktor korkuttu beni

Ayum21 sacmalamış herkes 2 metre değil ya yazaten ortalama belli 😂😂

Ayum21 Baska doktora gidin bence birde devlet yani sonuna kadar normal doğumu destekleyen tarafdir devlet hastanesi bende devlete gidiyorum hiç böyle birşey duymadım ablam da kısa 3 çocuğu var demekki o doktora göre biz dogurmadik o zaman. 🤣

Ayum21 benm annem mınaacık kadın halamda öyle annem 5 tane halam da 6 tane doğurmuş🤣🤣 bende kısayım eltımde kısa eltım 2 tane doğurmuş yanı alakası yok bence onun çatıyla alakası var diye düşünüyorum

Yzaman DemMki oyE doktor da korkuttu beni ya salak mı ne

Esraali 🤦🤦😂 her önüne göre hipokrat yemini ettirip tıp diplomasi verende kabahat

Yzaman Üniversiteye gidicem valla bir sonrakine adam akıllı doktor bulamazsam devlette

Ayum21 😬 hatta doktor da bana gayet iyi dogurursun boyun uzun demişti 😀 böyle şeylere takılma canm annelerimiz ninelerimz hep kısacık değiller mi hepsi çatır çutur dogurmamslar mi

Ayum21 benim doktorumda boyun uzun pelvisin de iyi normal doğum kolay olur demişti