@damlarici ne yalan soyleyım sayfaya baktım ıletısıme de gectım iki model begenmıstım begendı gun bı modelde buydu çok guzel olmus dılerım sağlık sıhhatle sizde gıydırırsınız şuanda tereddütsüz alabılırım☺️

Ayseesr foto magnet diye bi site var bi bakin isterseniz konsept ürünler de var beğendiğiniz olursa güvenli bir site ben nisanımda yaptırmıştım bisiler

UrasEgeBabysMom instagramda nakissepetii sayfasından yaptırdım 3lü 150 TL idi hem el işleme hem makine işlemesi olduğu için ücreti böyle eğer düşünürseniz fikir olsun 😊

UrasEgeBabysMom https://instagram.com/baby_nisantashe?utm_medium=copy_link
      Bu sayfadan yaptırdım ve çok güzel geldi. Nakışlı isteyen varsa buradan gönül rahatlığı ile yaptırabilir sadece son haftalara bırakmayın yapan kişi biraz yoğunluktan ötürü 1 ay süre veriyor bilginiz olsun. Ben hem kalitesinden hem kendisinden memnun kaldım alt tulumunda hafif bi leke vardı bildirdim ve hemen ücretsiz yeni bi alt yollamıştı 🌸 sizde yaptırabilirsiniz rahatlıkla

Betüsün hediyelikleri sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum 🙂

Glzr2802 amin inşallah sizde inşallah hayırlısıyla sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah çokta güzel bir şekilde elinize gelir ulaşır birde yıkama yapmayın denilmişti bana nakışlarının rengi falan açısından ben tersni çevirip düşük derecede kısa sürede yıkattım ütüledim bir sıkıntı olmadı eğer yıkatmayı düşünürseniz bilginiz olsun ❤️🙏🥰

elaweannesi Evet ben fikir sahibi olmanız için attım. Elimde bu resim vardı hastane çantamı hazırladığım için açamam şu an malesef hepsini. Sayfayı incelerseniz zaten orada var hepsi 🙏🏻

@damlarici amin inşallah amin aa neden yıkanılmasın denmiş kı valla yıkamadan gıydıremem kı onerınız için teşekur ederim bişi daha sormak istiyorum bazı hastane cıkıs ları okadar kucuk oluyor ki ben 0 3 aya kadar en azından giydirmek istiyorum sizce bu anlamda nasıl

UrasEgeBabysMom instagramdan bulmuştum sayfayı adı: incilibebek burdan sipariş verdim ve çok beğendim gerçekten 0-3 ay giyilebiliyor
        Battaniye
        Tulum
        Üst zıbın
        Pantolon
        Badi
        Önlük
        Şapka
        Eldiven
        Ağız mendili
        İç zıbın
        Bunlar var.
        230 TL yerine 210 TL ye aldım indirimdeydi.

Ben yaptırdım çok beğendim Instagram’da bebeqon sayfasından güvenle alabilirsiniz