Melda-Aras Elmas_41 benimkide zayıf canım muz ye bide Maraş usulü dondurma ye kilo alır dediler bana da
Elfcm Ayseceferli 34+1 de 2300 ve 2400 lerdi 🥰 simdi 35+5 olduk cuma günü kontrolde ne kadar olmuşlar göreceğiz 💙💙
MinikEkran Ayseceferli 31. Haftada 1.800 dü oğluşum her gün süt içmeye muz yemeye başladım çiğ badem ceviz tuketiyorum bakalım ne kadar faydası olacak 👶🏻
gozde3592 Ayseceferli en son 33 de 2.196 kiloyduk şimdi 34 olduk 35nci haftada kontrolümüz var bakalım🥰🙏🏻
gozde3592 Nurklc38 erken bağlanmışsınız sancı mı oldu canım ben 34 oldum daha bağlanmadım 35 de bakacak doktor tekrar bakalım..neye göre bağlıyorlar acaba bu nstyi
Nurklc38 gozde3592 Sigortadan gittim canım 32. Hafta da sonra çoçuk rahime inmiş kafası rahimdeymiş nts bağladı o yüzden. Haftaya bidaha çağırdı artık sık sık gidiyorum
Ilayda1 21+2 424 gramdı oğluşum bakalım 2 hafta sonra kontrolümüz var kilo aldı mı merak ediyorum bende ☺️
ilaydatas41 Ayseceferli Doktor gelişiminin guzel olduğunu soyledi herhangi bir sıkıntı yok suanlik ne fazla ne az birsey demedi canim
ilaydatas41 Nurklc38 Sağlıkla gelsin tospikleer❣️ Kilolu olmus zayıf olmus pek onemli degil aslinda sağlığı yerinde olsun dogduktan sonra bir sekilde kilo alırlar Allahin izniyle ❣️🥰🥰
ftmnr_drgt Ayseceferli 18+4teyken haftasına göre boyu uzundu kızımın 20 cm ve 266 gramdı doktor maşallah demisti birde hafta olarak önden gidiyoruz şimdi 21 haftalığiz 21+6kizim 6 kasımda kontrolümüz var o zaman yeni değerleri öğrenicem inşallah 😊