Berrycherry mom8327 ayy sakın sakın! Çamaşır suyu çok zararlı kimyasal içeriyor, bebek varken eve bile sokmamak lazım aslında🤷🏻♀️ Bebeklere özel çok iyi leke çıkarıcılar var önce onları uygulayıp sonra makineye atarsınız, temizlenir🥰🌸
mom8327 Berrycherry tamam canım teşekkür ederim peki ben normal çamaşırlarımda da renk götürüyor ve sağlıklı bulunmuyor diye yumuşatıcı kullanmıyorum bebeklerin deterjanlar nasıl oluyor gerek oluyor mu kullanmaya
Tugcedefne BaharAkarakurt-2010 SİVENO, BABYS GREEN, GREEN CLEAN gibi ürünleri kullanın. Bebeklerin karaciğerleri gelişmediği için normal deterjanları tolere edemezler. Misler gibi kokuyor dediğiniz p ürünlerin hepsi petrol bazlı parfüm. Lütfen bebekleri zehirlemeyin.
Fidanaaa Green clean baby markasından aldım, kimyasal içermeyen bitkisel organik ürün bir bakın isterseniz
Berrycherry mom8327 kullanmamak daha iyi çünkü yumuşatıcı çamaşırdan tam arınmıyor, sonradan eklendiği için. Tam olarak temiz içerikli pek fazla yumuşatıcı da yok. Siveno deterjan kullanınca yumuşatıcıya gerek kalmıyor diyorlar ben de öyle deneyeceğim bi bakalım nasıl olacak🥰
BaharAkarakurt-2010 Berrycherry evet Alicam sanırım ben emin olamadım kalite olarak iyi mi değil mi bilemedim
rengarenkduduv BaharAkarakurt-2010 Ne deterjan ne de yumuşatıcı kullanmayı düşünüyorum. Beyaz kalıp sabunu rendeleyip kullanacağım. Ne kadar bioda yazsa beni tatmin etmiyor.
badembid BaharAkarakurt-2010 canım evdeki deterjanlar çok kimyasal olduğu için bebeklerin cildini alerji yapar diye ben bebek deterjanı aldım. Çünkü yenidoğanların cildi çok hassas oluyor. Green clean baby kullanıyorum çok memnunum.
BaharAkarakurt-2010 badembid haklısıniz bnede baktım araştırdim bebek deterjanina bakicam insalalh ♥️