BaharAkarakurt-2010 Hanımlar ben bebek kıyafetleri için ekstra deterjan almayan varmı yani normal kullandığımız evdeki deterjanlar ile yıkasak olmaz mı var mı yıkayan evdekilerle.
Sezensezen BaharAkarakurt-2010 benim annem iki kardeşimede normal deterjanla yıkadı biz bebekkende öyle yapmış ama ayreten ek durulama yapmış yani makina yıkmayayı bitirdikten sonra tekrar durulamaya atıyor ben sordum bebek deterjanımı alayım nasıl yıkayım dedim benim gibi yap hem vücutları alışıyor sonra bebek deterjanını bırakıp normale geçince alerji olmuyorlar dedi ben burda post açtım içinde ftlaat diye bi madde varmış o sağlıksızmış bilmiyorum ek durulama ile geçiyormu yinede siz Bilirsiniz
-Arya- BaharAkarakurt-2010 Dalan roxy sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısını aldım ben miss gibi kokuyor mis 🌸 gelip gidip yıkadıklarımı kokluyorum 😂🥰
Bebegim- BaharAkarakurt-2010 Ben araştırıp siveno aldım. Yenidoğan bebeğin cilt hassasiyeti sonraki aylara göre daha fazla. Belli bir zaman temiz içerik kullanın hiç değilse sonra diğer ürünlere geçersiniz olmaz mı💜
Kahverengi BaharAkarakurt-2010 uni baby yeni doğan sıvı deterjanını aldım kıyafetleri sertleştirmedi ağır bi kokusu yok ben beğendim ama dikkat edin alırken yeni doğanla bebek deterjanı farklı
BaharAkarakurt-2010 Sezensezen yaaa gerçekten mi hiç duymamıştım ama eskiler genelde böyle yapıyor bende mi denesem 🤔
ebrarglrs Ben uni baby sıvı detarjan ve yumuşatıcısını aldım misler gibi bebek kokuyor evimin her yeri o kadar güzel ki tavsiye ederim kesinlikle :)
BaharAkarakurt-2010 -Arya- yaa ne güzel Rabbim en kısa zamanda kucagijuza almayi nasip etsin inşallah 😍♥️
BaharAkarakurt-2010 Bebegim- olur tabikide merak ettim ne kullanılıyor naisl oluyor fikriniz için teşekkür ederim 💙
mom8327 Peki bende bişey sorcam bu kadar hassaslık oluyor bana bi arkadaş hastane çıkışını zıbınları hep beyaz al çamaşır suyuyla leke çıkarırsın ancak dedi deterjan riskli ise çamaşır suyuna nasıl yatıracam zıbınları o zaman
Kbra061888 mom8327 bence çamaşır suyu kullanmayın çocuğu alerji edebilir ben e bebekten leke çıkartıcı aldım henüz kullanmadım ama yorumları çok güzeldi ben onu kullanmayı düşünüyorum https://resimyukle.io/r/iQam5be6Ls
BaharAkarakurt-2010 mom8327 bencede kullanma çamaşır suyu rsikki gerek yok bir sürü çamaşır leke çıkarıcı var elinle citile ne olmadı elbet çıkar
Berrycherry mom8327 ayy sakın sakın! Çamaşır suyu çok zararlı kimyasal içeriyor, bebek varken eve bile sokmamak lazım aslında🤷🏻♀️ Bebeklere özel çok iyi leke çıkarıcılar var önce onları uygulayıp sonra makineye atarsınız, temizlenir🥰🌸
minik4550 BaharAkarakurt-2010 ben dalan roxy kullandım 2 yıl simdi bizim detrjana geçtim alerji yPiyor bence ben bebek deterjanı kullanmama rağmen egzama cilt dokuntusu yaşadık
Berrycherry BaharAkarakurt-2010 bebeklerin cildi ekstra hassas ve normal deterjanların içeriğinde çok yüksek oranda kimyasallar var. Hem tahriş edebilir hem de bebeğin cildinde alerjiye neden olabilir. Bence temiz içerikli bi bebek deterjanı alın. Zaten fiyat olarak da çok pahalı değiller.
BaharAkarakurt-2010 Berrycherry evet Alicam sanırım ben emin olamadım kalite olarak iyi mi değil mi bilemedim