Mervexxx Gulsurmeli sürekli ekşi tuzlu şeyler yemek istiyordum, ev yemeği gibi. Tatlıdan tiksiniyordum resmen. Öyle ki o dönemde çaya şeker atmayı bıraktım. 😅 kızım olacak 1 ayımız kaldı insallah 🌸🌸🌸
Tgbergll mutlugebeee Sürekli turşu yiyorum tatlı aklıma bile gelmiyor ama benim de erkek 😂 çevremdeki herkes kız demişti hepsi yanıldıı
mutlugebeee Tgbergll bende çikolata aşığıyım ilk üç ay hiç yemedim aklıma bile gelmedi ama bana herkes erkek demişti nedense😂😂
mommyciks Beyzabzr 4 günde sigarayi kafanda bitir . Kitabın ismi benim eşim ki acayip tirkayi aç karna bile rahat 5 ,6 tane icebilen adam bıraktı . Umarım sizede yardımcı olur . Sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah 🤲
Beyzabzr mommyciks Allah razı olsun sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim 🙏🏻
Alya2733 Gulsurmeli benimde erik ti uykudan uyandım 4 mevsim manav var burda buldum ama 4 tanesi ne 150 TL verdi eşim küçük küçük bide koruk
Beyzinur Gulsurmeli tatli cekiyor cnm tatliyida severim ztn kizim olcak annem bendeykene eksi cekermis hep
Withbaby Gulsurmeli ekşi tuzlu 💝 Tatlıyı normalde çok severim ağzıma süresim gelmedi. Dün kız olduğunu öğrendik 👧🏻
Selin12- Gulsurmeli benim ilk kinde hep ekşi (tursu) ikincisinde tatlı şimdi gem eksi gem tatlı sonuç kiz
minikpandammmm BEN şu an hamileliğimin başlarındayım ve iki kere mandalina çekti yeşil kabuklu daha eksi olanlarından. Geçen de Petek şeklinde bal çekti 😀😅😂😂🤣 bakalım ne olcak
Melek670 Limon limonlu dondurma 🤣 turşu ve suyu acı acı 🤣 şimdi oğlum olcak ınsallah 29.haftamızdayız.
Gulsurmeli ozgei Ay ben Kıbrıs’ta idim erik bulamamıştık gezmediğimiz kadar manav market gezdik bir tanesinde yoktu. Badem çağlasıyla bastırdım ekşi hasretimi 😅😅. Sağlıkla kucaklayın inşallah ❤️
Fenciilknurhoca Beyzabzr taze fesleğen çiğneyin ondan sonra sigaranin tadi iğrenç geliyormuş ben icmiyorum ama öyle duymuştum