Gulsurmeli Merve_0109 Hahahha 😅 benim tatlıyı görünce başım dönüyordu o derece aşırı derecede ağır geliyordu bana 😅Sağlıkla kucaklayın inşallah ❤️
Ebrumrc Gulsurmeli deli gibi limon arıyordu gözüm heryerde şuan bile aynı durum amaaaa oğluşum olucak inşallah❤️🙏🤰
BabyUygurMother-s Biz daha çok miniğiz 🐣 ama canım sürekli meyve istiyor şekerli meyveler 🤤 benim gibi olup cinsiyeti belli olan anniş var mı 🙋🏻♀️
Haydi BabyUygurMother-s evet daha yeni 11 haftalık olduk benimde ilk once canım baklava cekmişti sonrada turşu 😂bakalım artık hayırlısı
Gizemmela Gulsurmeli hep tuzlu ve ekşi yiyorum. Tatlı midemi bulandırıyor ki tatlı bağımlısıydım hamilelikten önce ve oğlum olacak 💙
Gulsurmeli Dilay_lay 12.haftada doktorum tahmin etmişti kız diye 16.haftada kesin olarak kız demişti. Bazısı 16.haftasında da göstermiyor ama genelde evet 16.haftada belli oluyor. 🥰
Gonul_enes iremcannn1907 benimde 3.hamilelogimde aynisiiiiiiii oldu,kiz dediler kiz dedim erkek oldu☺
Kbrbisi21 Normalde limon yemeyi hatta eksi meyve yemeyi hic hic sevmem ama limon yedim 😁 nefret ettigim yeşil erikten yedim 😁 cinsiyetimiz kız ama bu eksi tatli olayi hurafe gibi geliyor bana
TugceAkpolat Gulsurmeli İlk su böreği çekti canım 🤦🏻♀️ Daha sonra erik ve karpuz ekmek , Çikolata ve tatlı canım hiç istemiyordu yiyemiyordum halbuki çikolata vs aşığıydım. Şimdi ise bir kızım olucak 38. Haftamdayım 🙊