Bertasi25 Gulsurmeli valla tatlı çekiyordu ama şerbetten uzaktım yani çikolata hep jelibon oğlum olucak 😇
EsraYsf Gulsurmeli eksi yedim asardım bol bol oglusum oldu şimdi 3 aylik hamileyim yine aynı bakalim ne olacak önce sağlıklı.olsun da 😍
senaycaablog Gulsurmeli Busra2013 bende tatlıdan çok uzağım ekşi salçalı yemekler istiyor canım 😂 ama belli değil cinsiyetimiz 9+3
Tgbergll mutlugebeee Sürekli turşu yiyorum tatlı aklıma bile gelmiyor ama benim de erkek 😂 çevremdeki herkes kız demişti hepsi yanıldıı
buseshn06 Turşunun üstüne limon sıkıp ve nar ekşisi döküp yemiştim limon yedim ekşi elma yedim kız olduğunu öğrendik inşAllah kucağımıza almayı nasip et hepimize hayırlı sağlıklı güZel doğumlar nasip et
Afide__ Ilk aylar ekşi ve çoğu tuzlu 🍋🥜 Şimdi 35 haftadayım sürekli tatlı yiyorum hep tatlı şeyler yemek istiyorum 🍩🎂🍫🧁🍯🍰😁 Kizım olacak ınslalh
Alcerem Gulsurmeli valla yaklaşık 2 ay tatlıdan tiksindim en ufak bi şekere tahammülüm yoktu herkes kız geliyor dedi, ama oğluşum oluyor 💙
Turkan-33 Alcerem bende şuan 9+3 deyim aynen sizin gibiyim tatlıyla aram yok aslında ekşiylede çok aram yok ama tuzlu şeyleri yiyebiliyorum ☺️ Bakalım ne olacak heyecanla bekliyoruz😊😊
Handuuss88 Gulsurmeli ye ekşiyi çıkar ayşeyi meğersem doğruymuş :) ekşi birşey ile tatlı bişey olsun önümde normalde tatlı seven ben deli gibi ekşi şeye yöneliyorum ve sonuç;kızım olacak…:)
Gulsurmeli Handuuss88 Salatalığa tuz döküp yerdim yediğim salatalığın haddi hesabı yoktu bencede sadece bu doğru 😅😅