Zehrayenianne Gulsurmeli ilk aylarımda deli gibi portakal yedim suyunu içtim sürekli sonra ekşi yedim bulantıma da iyi geliyordu tatlı da çekiyordu canım dondurmaya Aşerdim bebeğim erkek oldu ☺️
Ftmglpnr Zehrayenianne bende aynı böyleydim Portakal aşermiştim hep tuzlu acı ekşi şeyler istiyor du canım oğlum olacak 🥰
Elifkrsl25 Deryaiso Bende ilk gebeliğimde ekşi çok yiyordum sabah uyanır uyanmaz limon suyu icerdim ama ilki karnimda kalbi durdu düşük yaptim suan 10+3 günlük hamileyim hiç bir şey cnm çekmiyor tek et yiyemiyom eten baya diksindim
Fatmakara97 Clostiridium bende ekşi ve acı aşığı oldum çikolata yiyemiyorum midem bulanıyor kızım olacak kısmetse 🥰
feyzaslannn İlk zamanlar bol bol portakal yedim daha sonra çiğ kofte. Tatliya cok duskun olmama ragmen tiksiniyorum şuan sadece aci vr eksi seyler yedim ve kizim olacak insallah 39+2yiz 😍
iremcannn1907 Gulsurmeli yok canım ya normalde tatlı aşığı ben ilk aylarda tatlının yüzüne bakmadım hep ekşi yedim 😂
senaycaablog Gulsurmeli Busra2013 bende tatlıdan çok uzağım ekşi salçalı yemekler istiyor canım 😂 ama belli değil cinsiyetimiz 9+3