senaycaablog Gulsurmeli Busra2013 bende tatlıdan çok uzağım ekşi salçalı yemekler istiyor canım 😂 ama belli değil cinsiyetimiz 9+3
sedefyarsii1 Gulsurmeli bol bol ekşi yedim tatlı tamamen çıkmıştı hayatımdan 38. Haftadayız daha bikaç hafta oldu tatlı yiyebiliyorum oğlum olcak inşallah 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 Gulsurmeli valla ilk 3 ayda canım acayip cezerye çekmişti 13 haftalıkken doktorum erkeğe benziyor demişti bugünde eğer kordunu pipi olarak gormuyorsam kesin erkek dedi 💙♥️
yavuzhan1707 iremcannn1907 ama 48 le başlamışsın benim alma yapım var goren hic kilo almamışım diyor ama 4 kilo birden bide ürküttü beni bi neyse sağlıklı olsunlarda 😂
Beyzabzr mommyciks Allah razı olsun sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alın hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim 🙏🏻
Zeynep4337 Gulsurmeli Ham kaysı ham elma ve ayva istedi canım kızım olacak😊Tatlı yiyemedim hiç hep ekşi yedim
haticerale63 Gulsurmeli Eksi ve Acı Bildginiz Turşu ve acılı Şalgam çok canım Cekiyo Erkeğe hamileyim
Mine_arslan haticerale63 yaaaa. Eksi aci kiz derrler bizde. Deemmekki belli degil😂bnde eksi aci yiyorum kiz saniyordum neyse saglikli olsunda. Sizinki kac haftalik
Serpil-Harun21 Sulu ekşi acı baharatsız yiyecekler istiyodum hep ilk aşersiğim şey erik kivi çiğ köfte gözleme tatlı daha sekizinci ayımda yemeye başladım tiksinmiştim oğlum olucak