Mine_arslan Clostiridium bendee. Eksi olarak sadece mandalina yiorum ama yatip kalkio aci seyler yiorum. Tatli gormek istemiyorum😂
Mine_arslan haticerale63 yaaaa. Eksi aci kiz derrler bizde. Deemmekki belli degil😂bnde eksi aci yiyorum kiz saniyordum neyse saglikli olsunda. Sizinki kac haftalik
Balm0990 Mine_arslan evet öyle söyleniyo bakalım artık cirkinde olsa en güzel o gelir zaten anneye 😄 saglıklı olsunda tek evlatlarımız🥰
Mine_arslan iremcannn1907 allahimmm en korktugum seyy. Kiz 72 de cokmus valla. Abboow korktum suan. Bnde 52 ydim. Suan tartilmiyorum asla cok korkuyorum😂elbiserrime yan yan bakiyorum ama sıkıyorlar be
Tubass Tatlı yedim sürekli cinsiyet kızmış 😅ekşi tuzlu aklıma bile gelmedi genelde erkeğe derlerdi tatlı diye ama bizde farklı oldu galiba 😅
yildizz13 Gulsurmeli ben hamileligimin ilk 3 4 ay her gün 1 kilo yarım kilo erik tuzlayıp yerdim. Hep eksi şeyler tuzlu şeyler yerdim. Bildiğin tatlıdan sogumustum. Ve final oğlum olacak 🤣 inanamadım resmen kız sandım hep. Ne zaman 5 ay oldum tatlı da yemeğe başladım ama çok nadir hala tuzlu eksi yerim 🤣
DemetF Gulsurmeli eski yada tatli 2 side degil mayhos seyler canim cekerdi can erigi yesil elma ayva gibi
[silindi] Limon turşu daha da limon daha da turşu en ekşi şeyler benim olmalı derken kızımız geliyor 😂😂
haticerale63 ipek_45 ben tatlı dan olmuşum kiz cok seviyodm tatlıyı hem. Yemeyi hem. Yapmayı hamilelikten beri hiç yiyemiyom
Ftmglpnr Zehrayenianne bende aynı böyleydim Portakal aşermiştim hep tuzlu acı ekşi şeyler istiyor du canım oğlum olacak 🥰