prensesimveannesi Gulsurmeli 6.aya kadar sürekli ekşi acı şeyler yedim tatlı canım hiç istemiyordu çikolata bile yemiyordum 6.aydan sonra aşırı tatlı yemeye başladım 😂 kızım olacak inşallah ♥️
Momyshark Gulsurmeli ekşi hatta acı tatlı asla yiyemiyodum ozellikle 3 ay ve erkek Yani ye tatlıyı doğur hakkıyı yalan bi çok arkadaşımda da aynısı oldu😃
HilLllyyy Gulsurmeli valla bazen tatlı bazen tuzlu idi iki doktor kız dedi şuan 17 haftaligim sağlıklı oslunda hiç önemli degil
yavuzhan1707 iremcannn1907 ne kadarlık oldunuz bide kac kilo aldın 62 le başladım ben suan 18 hafttasayiz sağlık ocağına gittim bugün 66 kilo olmuşum 4 kilo almışım yanı 1 ayda ne güzel almıyorum diye seviniyordum
iremcannn1907 yavuzhan1707 29+5’teyim canım. Ben çok kilo aldım 48 kilo ile başladım 24 kilo aldım 72’yim 🙈 oysaki kilo nedir bilmem 50 kg bile görmeyen ben. Bebekte biraz önden gidiyor kilo olarak
Balliko Gulsurmeli ekşi limon ve acı turşu yedim 1. Kızımdada acı harıc tuzlu ekşi yemıstım . Ama bu kez erkek 😅💙
Nuraaannnonusss Gulsurmeli hep erik yedim bu yaz bide çiğ köfte 😂 oğlum olacak nasipse 3 haftam kaldı 😂😬
yavuzhan1707 iremcannn1907 ama 48 le başlamışsın benim alma yapım var goren hic kilo almamışım diyor ama 4 kilo birden bide ürküttü beni bi neyse sağlıklı olsunlarda 😂
Mine_arslan iremcannn1907 allahimmm en korktugum seyy. Kiz 72 de cokmus valla. Abboow korktum suan. Bnde 52 ydim. Suan tartilmiyorum asla cok korkuyorum😂elbiserrime yan yan bakiyorum ama sıkıyorlar be