Mervesmsek22 Beybisininannesi gaz gibi değilde bağırsak hareketleri geliyor bana ilk hamileliğim ve hayatımda böyle kıpır kıpır hissetmedim hiç bebek hareketide daha değişikmiş
Beybisininannesi Mervesmsek22 🥲 vallah çok merak ediyorum hareketlerini bir an önce kendisini belli etsin istiyorum Hem içim de rahat edecek o zaman. Böyle görmüyoruz duymuyoruz hissetmiyoruz
B8use Beybisininannesi biz 15+2 yiz gece iki üç kere tuvalete gidiyorum ☹️ hafif karnım var cuma günü tam 16 olacağız cinsiyeti öğreneceğim bakalım inşallah
B8use Beybisininannesi kız dedi 12 ci haftada ama ilk kızımda da erkek demişti 12 de 16 da kız olduğunu öğrendik bakalım umarım değişmemistir cinsiyeti ya 🤗
Beybisininannesi B8use bana da 12.haftadan itibaren kız dedi O kadar kıza odaklandım ki çok değişsin istemiyorum artık 😂 ama bi pipi de gözükürse dünyam batmaz Yeterki sağlıklı olsun 🙏
B8use Beybisininannesi bende tabiki farketmiyor ama ilki kız olduğu için bir kız kardeşi olsun istiyorum yani hayalim hep böyleydi bakalım kısmet artık biz beş kardeşiz 4 kız o kadar iyiyiz ki iyiki kardeslerim var iyiki ablalarim var bundan dolayı kızım da yalnız kalsın istemiyorum 1 tane de erkek kardeşimiz var 😁
AnnelikHayali Ben de sık tuvalete çıkan 17 haftalık bir gebeyim. Biraz su, çay vs içeyim bir saate kalmaz hemen tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum. Gece de iki kez kalkıyorum. 😒
Eksimtrakk 16+6 haftalığız gece her döndüğümde özellikle sağ tarafa karnıma bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Böyle bir şey yaşayanınız var mı ?