Eksimtrakk @“Aytflz”# Aytflz en son 14 haftalıklen gitmiştim kıza benziyor ama bir dahakine daha net öğreniriz demişti doktor. Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir ? ☺️
ebrar6036 Ayseks rahim başlangıcında benimde sertlik oluyor hiç kimsede öyle Bi şikayet duymadığım için değişiğime gitmişti nedense bu gecede orada ağrı var bugün çok yürüdüm ondanmı acaba adet sancısı gibi. O sertlik normalmi siz araştırdınızmı?
ikra_41 ebrar6036 bende de o şikayet var 2 3 gün oluyo başlayalı sertleşiyo kasığım 30 sn sonra geçiyo birazda ağrılı oluyo sizinde bu şekilde mi
Ozlem2206 Beybisininannesi 17+5 sık idrara çıkmaktan uyku düzenim çok bozuldu malesef ve karnımda gerilme batma oluyor öksürünce hapşurunca ve bazende gece yatakta dönerken bıçak gibi saplanıyor bağırıyorum o derece ve sürekli acıkıyorum çocuğum içimi kemiriyor resmen kendimi doyurmaktan yoruluyorum bazen😂🥰 herşeye rağmen çok güzel 💕🤰🏻
Beybisininannesi Ozlem2206 ay evet özellikle hapşırınca baya kötü oluyor 🥲 ilerleyen zamanlarda çişte kaçıyormuş o esnada 😅 inş dişarda hapşırmayız
Ozlem2206 Beybisininannesi ay töbe de kız zaten dışarıya çıkıp biryere gitmekte dert haline geldi heryerde tuvalet arıyor gözlerim😂
Beybisininannesi Ozlem2206 yahahahah herkes aynı durumda Eşim gel doğada yürüyelim diyor Wc yok diye doğa moğa unut diyorum 😂