• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

Ogluşum olcak 😂👶🏻Tolgahan Ata ❤️

Likapaa Zeynep Duru da çok güzel maşallah 😍🧿benim de düşündüklerim arasındaydı 😍 Annem derin istediği için onu da kırmamış oldum.

Henuz cinsiyyetini bilmiyorum o yuzden emin degilim cok erken daha Allah nasip etsin duwunup buluruz♥️

Oğlumuzz olacak BARTU düşünüyoruz nasipse

kizlar vallahi beni yanlis anlamayin ama kiz isimlerinda bazilariniz cok sacmalamis birde cift isim olayi geride kaldi herkez ayni ismi kouuyor nerdeyse moda diye isimleri herturlu ileriye donukte dusunun buyuduklerinde cocuklarda dalda konusu olmasin mesela masal ismi inanin masal kelimesinin anlami zaten belli ileride dalga konusu masal abla masal teyze soylemeside tuhaf bence isim koyarken iyi dusunun cunku cocuklarin buyuduklerinde isimlerini degistirebilirler

Buglemebrr bende bekarken diyodumki birgun evlenince adini elyesa koyucam diye ama simdi acaba ilyas falan derlermibdiye kafam karisik

Bizim kafamız bu konuda bayağı karışık😄bide cinsiyet belli değil daha. Eşim,kız olursa sidra erkek olursa İhsan dıyor. Ben kıza vera erkek olursa Kayra. Sizce kimin isim önerileri güzel😄

melike14- 2 oğlum var 3. Oğlum olacak hayırlısıyla
      Mustafa Ege💙
      Osman Efe💙
      Yusuf Ali 💙

Kubra1090 hayır canım ne alakası var. İlyas Peygamber ayrı Elyesa peygamber ayrı 🌺

Eylül ada olacak inşallah kızımızın adı