• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

melike14- Nasipse yakın zamanda kızım olacak. İsmide Gökçen Zümra olacak inşallah ♥️

melike14- yaa benm oğlumda Bilal Kayra 🙈 tam sayfaya bakim kayra koyan olmuşu mu diye merak ettim ilk basta cikti hatta ben minder üstü cevsen bile yaptrdim isimli

Ayseela7 Ayyyyyy ela ismini ben de çok seviyordum ama iki senedir kayak dersi verdiğim bütün ela isimli ki çocukları başıma bela oldu yemin ederim. Çok nazlı oluyorlar acayippp.. inşallah sağlıkla kucağıniza alırsiniz 🧿❤️ yine de çok güzel isim

Meryem mina yada Meryem nur

Ogluşum olcak 😂👶🏻Tolgahan Ata ❤️

Likapaa Zeynep Duru da çok güzel maşallah 😍🧿benim de düşündüklerim arasındaydı 😍 Annem derin istediği için onu da kırmamış oldum.

Henuz cinsiyyetini bilmiyorum o yuzden emin degilim cok erken daha Allah nasip etsin duwunup buluruz♥️

Oğlumuzz olacak BARTU düşünüyoruz nasipse

kizlar vallahi beni yanlis anlamayin ama kiz isimlerinda bazilariniz cok sacmalamis birde cift isim olayi geride kaldi herkez ayni ismi kouuyor nerdeyse moda diye isimleri herturlu ileriye donukte dusunun buyuduklerinde cocuklarda dalda konusu olmasin mesela masal ismi inanin masal kelimesinin anlami zaten belli ileride dalga konusu masal abla masal teyze soylemeside tuhaf bence isim koyarken iyi dusunun cunku cocuklarin buyuduklerinde isimlerini degistirebilirler

Buglemebrr bende bekarken diyodumki birgun evlenince adini elyesa koyucam diye ama simdi acaba ilyas falan derlermibdiye kafam karisik