• isimler
  • Hadi bebiş isimlerini yazalım

melike14- cinsiyetimiz belli degıl ama eşimin ismi utku oğlumuz olursa alputku koymak istiyorum eşim de bana bırakıyor zaten. Kızımız olursa da Feyza koyacağız. Ama ben erkek hissediyorum

Bir oğlum var adı metehan şimdi kızımız geliyor ama ismi yok henüz metehana uygun olsun diyoruz ne olabilir sizce 😊

melike14- ismini begenıyorum o yuzden bende koymak istedim bır Oglum olursa tabı hayırlısıyla

melike14- benimde oglum olcak sami Yusuf koyucam sami esimin rahmetli dayisinin adi istemeyerek koyuyorum cunku buyuk eltime duserdi koymak amcasi olur onun koymasam esimle kavga edicez tm dedim koycam ama yaninda yusuf koyucam ve yusuf die hitap ederim samiyi demem o da tamam dedi

Kızım olursa Ova 💕 oğlum olursa Pars ❤️koymayı düşünüyoruz. Şuan cinsiyeti belli değil inş sağlıkla gelir tüm bebekler 🥰

melike14- kızımızın ismini ya hanzade ebrar ya adel yada tuana ucunden birini kiymayi dusunuyoruz ama.hala.karar veremedik😅😅😅

Kızımız olacak inşallah Zümra koyacağız allah kismet ederse ismini 🥰🧿

Bizimde kızımız olucak eşim seçti ismini Umay olacak ilk başta içime pek sinmedi ama şuan beğeniyorum ben koysam Gülce koyacaktim eşim Umay çok istediği için onu kırmadım 💗