edadmir melike14- oğlum olucak hayırlısı işe miraç deniz bu mübarek günde rabbim evlatlarımızı kuçağımıza aldırsın inşallah 🙏
gldn065807 Ebbrruu benim kayinvalidem vefat etmiş canım ben evlenmeden zaten benim babamlarda karismazlar kayinbaba karışırda onuda çok dinleyen yok o yüzden oğlumda biz koyduk kizimizida nasip olursa biz koyucaz
cozgecan melike14- bizim de Can Ahmet, Ahmet büyükbabasının ismi Can babasının ikinci ismi olacak oğlumun ❣️
Nesrin-57 Merve-bebek süveyda ismi dini olarak konulması Uygun değil kalpteki günah kara leke anlamına geliyor yine de siz bilirsiniz
Merve-bebek Nesrin-57 Öyle mi o kadarını araştırmadm daha ama kulağıma çok hoş geldi çok beğenmiştim şimdilik kızım yok amaa ileride olursa o zaman düşünebilirm teşekkür ederim
Mervemtl27 Kız olursa İlkim Kayla(eşim ilk aşkımdı çocukluktan bu yüzden anlamı büyük bizde 🥰)erkek olursa Karan🙏🏻🙏🏻 Allah ben dahil tüm annelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin 🌸
MerveeD melike14- cinsiyetimiz belli degıl ama eşimin ismi utku oğlumuz olursa alputku koymak istiyorum eşim de bana bırakıyor zaten. Kızımız olursa da Feyza koyacağız. Ama ben erkek hissediyorum