Aysehsdmr
Gamze_25
Minikcivcivv
Pamukummm
Mavimm43
Aysehsdmr
Mehmetinannesii
Kızlar hepinize belki fikir olur devlet hastanesinde Ayşe çelikten var inanılmaz iyi bir doktor kesinlikle randevu bulup gidin aklınıza ne takılıyorsa sorun her şeyi cevaplar kesinlikle pişman olmazsınız… ayrıca kaç kere devlete acile gitmek zorunda kaldım normalde park hayata gidiyorum ebeler inanılmaz ilgili hepsi için söylüyorum bunu en son geçen hafta gittim. 34. Haftaydı nst çekildi kalp atışı bebeğin yüksek çıktı park hayatta az kalsın sezeryana alacaklardı kabul etmedim devlete acile gittim hemen nst ye bağladılar 2 saat gözetimde kaldım serum bağladılar ve bir sıkıntı yoktu şükür doktor ve ebeler etrafımda döndü doktor hiç üzülme hallederiz sakin ol kızım hep böyle konuştu en düşünün doktor dediği eşin telaşlıdır gidip bilgilendireyim… kızlar kesinlikle nereye giderseniz gidin devleti bırakmayın. Bu arada Ayşe hocaya kontrole gittiğimde bebek hareketlerini hissedemiyordum ultrasonda bebeğin hareket ettiğini görene kadar çıkarmadı odadan beni inanın 15-20 dk sadece kontrol etti.