Gamze_25 Aysehsdmr benimde ilk hamileliğim ve Kütahya ya evlenip yerleştim burda yalnız olanlardanım 🤦🏻♀️ Devlet hastanesi İsmail bıyığa randevu aldım bende siz gittiniz mi memnun kaldınız mı acaba ?
Aysehsdmr Gamze_25 AA merhaba evet gittim asisatni baktı gene de normal ilgilendi ya bn memenun kaldım yalnız değilsin canım ben yardımcı olurum sana
Sahin1 Aysehsdmr Gamze_25 Minikcivcivv Pamukummm Mavimm43 Aysehsdmr Mehmetinannesii Kızlar hepinize belki fikir olur devlet hastanesinde Ayşe çelikten var inanılmaz iyi bir doktor kesinlikle randevu bulup gidin aklınıza ne takılıyorsa sorun her şeyi cevaplar kesinlikle pişman olmazsınız… ayrıca kaç kere devlete acile gitmek zorunda kaldım normalde park hayata gidiyorum ebeler inanılmaz ilgili hepsi için söylüyorum bunu en son geçen hafta gittim. 34. Haftaydı nst çekildi kalp atışı bebeğin yüksek çıktı park hayatta az kalsın sezeryana alacaklardı kabul etmedim devlete acile gittim hemen nst ye bağladılar 2 saat gözetimde kaldım serum bağladılar ve bir sıkıntı yoktu şükür doktor ve ebeler etrafımda döndü doktor hiç üzülme hallederiz sakin ol kızım hep böyle konuştu en düşünün doktor dediği eşin telaşlıdır gidip bilgilendireyim… kızlar kesinlikle nereye giderseniz gidin devleti bırakmayın. Bu arada Ayşe hocaya kontrole gittiğimde bebek hareketlerini hissedemiyordum ultrasonda bebeğin hareket ettiğini görene kadar çıkarmadı odadan beni inanın 15-20 dk sadece kontrol etti.
Aysehsdmr Sahin1 tamam canım çok teşekkür ederim. Bende iyi diye duydum ama sezeryaninimdan memnun olmayanlar var. Benimde sezeryan olacak endişeliyim o konuda.
Gamze_25 Benim etrafımda da herkes o doktoru övüyo ama ona randevu bulmak çok zor sanırım ben İsmail bıyığa almıştım sonra Özlem erten e buldum değiştim randevu mu pazartesi gidicem bakalım ilk defa gidicem zaten doktora
Hafize123 Minikcivcivv canım bende Yasin beye gıdıyorım ama cinsiyeti ne zaman söyledi doktor 2li teste girince tahmin yapıp söylüyormu acaba
Minikcivcivv Hafize123 canım yeni gördüm kusura bakma. Ben 12+5 haftalikken tahmin de bulundu kız gibi dedi ve kızımız oldu ☺