Zehra_oztepe Mehmetinannesii işte üniversite hastanesi olduğu için hep asistanlar oluyor insan hep tereddütte kalıyor en iyisi gitmemek bence 😃
Aysehsdmr Zehra_oztepe canım bende devlete gidicem ilkini İsmail biyiga aldım sonra kime alırım bilmem özele durumum el vermeyecek malesef
Aysehsdmr Zehra_oztepe bende dün gece Kütahya postu açmıştım ama yok silindi mi acaba bilemedm orda da doktor sormuştum
Aysehsdmr Mavimm43 ben daha yeni hamileyik 5 haftalık ilk kontrolume gidicem cuma günü. Devlete İsmail biyika aldım bakalım nolacak
Mehmetinannesii Aysehsdmr ben ona gittim memnun kalmadim 8 haftalik ultrason kagifi vermedi kalp atisini duyamadi malesef. Devlette ayse celikten varmis o iyi diye okumustum kendi ilgileniyormus
Mavimm43 Aysehsdmr bende yeni hamileyim 4+3 bende pazartesi gidicem ilk anadoluda yasin biyiga aldim bakalim
Gamze_25 Aysehsdmr benimde ilk hamileliğim ve Kütahya ya evlenip yerleştim burda yalnız olanlardanım 🤦🏻♀️ Devlet hastanesi İsmail bıyığa randevu aldım bende siz gittiniz mi memnun kaldınız mı acaba ?
Pamukummm Bendee kütahyadayım tokide oturuyorum ya Yasin beye gidiyorum detaylı ultrason a girmeme az kaldı 18 haftalığımmm 😍 ama detaylı ultrason kütahyada ilk kez giricem ilk çocuğum da kıbrısta girmiştim burda renkli mi oluyor acaba ultrason bilginiz varmı
Mehmetinannesii Pamukummm bende 18+6yim ne zaman gireceksiniz ayrintili ultrasona 12 kasima randevu alayim dedim o zaman 21 haftalik olacagim ben
Pamukummm Minikcivcivv peki ultrason renkli olarak da gösterdi mi acaba bende kütahyadayım ve Yasin bey doktorum