Kaderx aslihan41 çocuğun güzel suretli olması için. Ya musavvir zikrini çek. Ve Yusuf suresi oku ve dinle. Ayva ne alaka 😁
Kbrakrc 11mrv11 hangi ildesiniz ki pazarlara falan hep gelmişti bu hafta gördüm gerçi burada ağaçların tepeleri hep dolu
Ahlahanim aslihan41 öyle seylere pek inanmıyorum ama İnternette anne ve bebeğe kan yapar yazıyordu ayva için
Kbrakrc sheyda1991 İstifra edemiyorum kuru bulantı ama sabah 7 de uyandırıyor akşam yatana kadar ara sıra 15 dk filan duruyor sonra devam gece de uyuyakalana kadar süründürüyor leblebi kraker soda hep deniyorum ilk meyvelerle duruyordum yemek yemek lüks oldu Şimdi meyve bile görmek midemi bulandırıyor ne yapcam bilmiyorum çorba ile duruyorum gün boyu ama yiyene kadar kendimi zorladığım için bir daha aynı çorbayı içemiyorum 6. Haftadayız daha da sürer diyorlar gözüm korkuyor valla pazartesi randevum var o zaman dediğiniz ilacı yazdırcam doktora çok önerdiler onu
sheyda1991 Kbrakrc doktora söylediğinizde bulantılarınızı direkt yazar zaten. Sabredin daha çok başındasınız zamanla düzene giriyor. Benim ilk gebeliğimde bulantı vardı sürekli ama istifra yok denecek kadar az idi. Bu gebeliğimde ne yazık ki nirvanada her şey 😅 Olsun buna da şükür. Dediğim gibi ufak ufak az az denemeye çalışın sizi koku olarak rahatsız etmeyen gıdaları. Zamanla oturur zaten her şey. İlacı kullanınca faydasını görürsünüz zaten inşallah :) gebelik uzun bir süreç biraz savaşacağız artık minik mucizeler için ne yapalım ☺️💃🏼🙏🏻
Ahlahanim merakliblog ahaahhaa kurban olsun herkes sana güzel anne 😊 kan yapıyor diye biliyorum ben ayvayı
merakliblog Ahlahanim hahaha sağol beybicim🌺 açıkcası kan yapmıyor ama dinen hem güzel huylu olur hem güzel olur demiş Hz. Peygamberimiz.
honeyland Civcivinannesiii ben diyecektim Allah’ın yarattığı herşey güzel kaldı ki bebek 👶🏼 bebeğin kötü olma ihtımali mi var ya 🥰😍
anneyimmm_ Kubra3525 midendeki hangi rahatsızlığa iyi geliyordu acaba çok fena hamilelik reflüm var da
Kubra3525 anneyimmm_ benimde öyleydi canım mide asidim bogazıma geliyordu öyle canımı yakıyorduki tahriş olmuştu boğazım mide problemlerimi hep üst seviyede yaşadım hamileligim boyunca rahatlatıyordu ayva havuç ve karpuz gavıscon çok içiyordum bide kaç kutu bitirdim
glsnyavuz merakliblog benim annem hergün ayva yermiş ve benim gamzelerim var bilmiyorum alakası var mı ama 🙈😅
KadersizMelek aslihan41 ya bende hiç ekşi yiyemedim bunda,sürekli elma yedim. Ama bu aralar canım ayva istiyor. Babamlarda ağaçta var olmasını bekliyorum, bir tane hevesimi bastırsın diye yedim ama tam olmamıştı. Elmayı ve armutu inanılmaz çok yedim. ☺️
sivlimglsh aslihan41 Hadis var bu yönde bende yiyorum bebeklerimiz bizim için her şekilde güzel olur sağlıklı gelsin hepimizin bebişi 🧿💙
Tugbamete aslihan41 doğru mu değil mi bilmiyorum ama herkesin evladı kendine güzeldir bana kalsa dünyanın en güzel çocuğu benimki 🥰🥰 ben ilk gebeliğimde çok fazla yedim çok severim ayvayı oğlum gamzeli oldu ama alakası var mı bilmiyorum eşiminde hafif gamzeleri var 😂
Yaggmur aslihan41 bu gönderiyi ayva yerken gördüm 😊 ben çok severim valla canım istemişti pazarda zor bulmuş bizimkiler daha yeni yeni çıkıyor bursadayım . Tadını çok severim ayvanın böyle bir etkisi varsa ne güzel 🥰